Elevi bătuţi şi ameninţaţi cu briceagul într-un liceu, în timpul orelor

Un individ de 21 de ani din Argeş a fost reţinut de poliţişti după ce a agresat fizic un elev şi a ameninţat alţi doi elevi cu un briceag, chiar în interiorul unui liceu din municipiul Sibiu, în timpul orelor de curs.

27 sept. 2019, 06:25
Elevi bătuţi şi ameninţaţi cu briceagul într-un liceu, în timpul orelor

Poliţia a fost sesizată de incident după cinci ore, scrie agerpres.ro.

„La data de 25 septembrie, în jurul orei 15,30, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că, în urmă cu puţin timp, în incinta unei unităţi de învăţământ din municipiul Sibiu, o persoană de sex masculin a agresat fizic un elev şi a ameninţat alţi doi elevi cu un briceag pe care îl avea asupra sa. La faţa locului s-au deplasat cu celeritate poliţişti de la investigaţii criminale, care în urma verificărilor efectuate au stabilit următoarele: în fapt, la data de 25 septembrie, în jurul orelor 10,00, un tânăr de 21 de ani, domiciliat în judeţul Argeş, alături de o minoră de 16 ani, s-au deplasat la unitatea de învăţământ unde aceasta este elevă. Tânărul a intrat în unitatea de învăţământ, în timp ce minora a rămas afară, cu intenţia de a-l găsi pe un coleg al acesteia, în vârstă de 16 ani. Ajuns în unitatea de învăţământ şi găsindu-l pe minorul căutat, tânărul a început să îl agreseze fizic, sub pretextul că acesta ar fi avut o relaţie cu prietena sa. În sprijinul minorului au intervenit doi elevi, pe care acesta i-a ameninţat cu un cuţit tip briceag pe care l-a scos din buzunar şi l-a îndreptat spre ei, cu intenţia de a-i intimida”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Citeşte şi Profesor de sport, acuzat că a agresat mai mulţi elevi de clasa a IV-a: „Mi-a dat cu şutul în fund, apoi două palme peste faţă”

Potrivit sursei citate, „imediat după acest eveniment, tânărul a fost agresiv şi cu minora care îl aştepta la intrarea în unitatea de învăţământ, pe care a agresat-o fizic, plecând împreună spre domiciliul său”.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe (atât asupra elevului, cât şi a elevei), tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În cursul acestei zile urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere a luare a măsurii controlului judiciar, a precizat IPJ Sibiu.