Tânăr ucis cu maşina în curtea unui club

Un tânăr de 35 de ani a fost ucis cu maşina, în curtea unei discoteci din oraşul băcăuan Târgu Ocna, de către un şofer băut.

25 mai 2015, 18:44
Tânăr ucis cu maşina în curtea unui club

Accidentul a avut loc în curtea unei discoteci din oraşul Târgu Ocna, în momentul în care şoferul, un bărbat de 31 de ani, din Slănic Moldova, mergea cu spatele cu maşina ca să plece din parcare, informează Mediafax.

Lovit de autoturism, tânărul a căzut pe asfalt, iar apoi a fost călcat cu una din roţile maşinii. Ulterior, şoferul a plecat în trombă, lăsând victima în parcare, în agonie.

Preluat de o ambulanţă, tânărul de 35 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Oneşti, unde, din cauza rănilor suferite, a murit la scurt timp de la internare.

„În urma cercetărilor, autorul accidentului a fost găsit la domiciliul său şi apoi dus la sediul Poliţiei Târgu Ocna, afirmând că a părăsit locul faptei de frica reacţiei prietenilor victimei. Poliţiştii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,10 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spitalul din Oneşti pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat purtatorul de cuvant al Poliţiei Judeţene Bacău, Valerica Manole.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului de 31 de ani pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.