Tânără ameninţată de fostul iubit: „Te voi găsi…Nu mai ai mult de trăit”

Un barbat nu a vrut sa accepte faptul ca iubita sa l-a parasit si a inceput sa ii trimita mesaje de amenintare. Cand a vazut ca nu mai exista nicio cale de impacare, acesta a pus la cale un plan diabolic prin care si-a mutilat pe viata fosta partenera.

02 feb. 2018, 18:13
Tânără ameninţată de fostul iubit: „Te voi găsi…Nu mai ai mult de trăit”

Ellie (29 de ani), o tanara din Marea Britanie, s-a despartit de Claudio, barbatul cu care avusese o relatie timp de 2 ani. Acesta nu a vrut sa accepte separarea si a incercat sa o constranga prin mesaje de amenintare de sa se intoarca la el. „Te voi gasi … Nu mai ai mult de trait!”,i-a scris barbatul cu putin timp inainte de tragedia care avea sa o mutileze pe viata pe tanara de 29 de ani.

Barbatul a creat un cont fals pe o retea de socializare si s-a dat drept un portughez pe nume „Diogo”. Dupa ce au avut numeroase conversatii, Ellie a acceptat sa mearga intr-o excursie in Portugalia si sa-l intalneasca pe Diogo.

Acolo, a fost intampinata de un barbat care i-a aruncat acid in fata, apoi a fugit.

„Am crezut initial ca lichidul pe care l-a aruncat este urina, dar apoi a inceput sa ma arda si mi-am dat seama ca este vorba despre acid. Am realizat ca am cazut in capcana lui Claudio, care mi-a trimis un mesaj de amenintare cu scurt timp inainte de atac”, a declarat Ellie.

Politia portugheza l-a retinut pe atacator la 4 zile dupa atac, iar acesta a recunoscut ca a fost platit de fostul iubit al tinerei si pus sa o atace.

Cei doi au fost arestati. Ellie s-a intors in Marea Britanie, acolo unde este tratata pentru arsurile suferite. Din pacate, ea nu se va mai recupera niciodata in totalitate.

Sursa: Daily Mail