Tânără de 17 ani din SUA, ucisă de o maşină care a trecut prin peretele casei, în timp ce fata participa la cursurile online

O tânără de 17 ani din Statele Unite a murit, după ce o mașină a pătruns prin zidul casei sale, în timp ce participa la cursurile şcolare online.

18 dec. 2020, 19:02
Tânără de 17 ani din SUA, ucisă de o maşină care a trecut prin peretele casei, în timp ce fata participa la cursurile online

Tânără de 17 ani ucisă în timpul cursurilor online.

Din primele informații, șoferul autoturismului ar fi început să se simtă rău, motiv pentru care ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în casa în care locuia tânăra, transmite Daily Star.

Familia tinerei ucise

În tot acest timp, ea participa la ore online și nu a mai putut face nimic pentru a se salva.

În ciuda îngrijirilor medicale pe care le-a primit, ulterior, s-a constat decesul.

„Era muncitoare. Era foarte, foarte inteligentă. Când am găsit-o, i-am verificat pulsul. Nu mai respira”, a povestit fratele acesteia, care dormea în camera alăturată în momentul accidentului.

Tânără de 17 ani ucisă în timpul şcolii online

„Era cunoscută pentru calmul şi duioşenia ei şi era un elev excelent, cu un interes deosebit pentru artă şi design vestimentar. Rugăciunile noastre o însoţesc pe ea, familia ei şi pe toţi cei apropiaţi. O vom regreta pururea”, a transmis conducerea liceului la care Aramis studia, care a alocat familiei tinerei şi un psiholog specializat în tratarea traumelor.

„Era o fată foarte fericită şi, chiar dacă avea tot ce şi-a dorit, merita mai mult. Merita să trăiască mai mult”, a spus şi sora fetei decedate în tragicul accident.

Citeşte şi: ATENTAT soldat cu 15 morţi, printre care şi copii, în provincia Ghazni din Afganistan