Tânără de 29 de ani, găsită spânzurată în Bârlad FOTO

Publicat: Miercuri, 23 Mai 2018 16:36 // Actualizat: Miercuri, 23 Mai 2018 16:36 // Sursa: romaniatv.net

TRAGIC. Caz șocant la Bârlad, unde astă-noapte, Poliția a fost solicitată la un apartament din zona Gării, întrucât femeia care locuia acolo nu mai fusese văzută de sâmbătă, 19 mai. După ce au intrat în apartament, polițiștii au găsit-o pe aceasta fără viață. Femeia era spânzurată în baia locuinței. Cazul este unul dramatic, victima în vârstă de 29 de ani, care a recurs la acest gest, având o poveste de viață cruntă.

Foto: vremeanoua.ro

Pentru Alina Carp din Bârlad viața n-a fost niciodată îngăduitoare cu ea, scrie vremeanoua.ro. A trăit într-o sărăcie cruntă, fiind dată de suflet de mic copil, după cum povestește una dintre cele mai bune prietene ale ei. „Fata asta era atât de tristă... Avea o fetiță dată în plasament, că nu avea cu ce să o crească. Nici nu știți ce dramă tăria... Era femeie de serviciu pe la o scară de bloc. Muncea oriunde, căra apă, cumpăra alimente pentru bătrânii nedeplasabili, spăla covoare, făcea curat în casele oamenilor... pentru câțiva lei, săraca!

Citeşte şi O fetiţă de doi ani a fost găsită spânzurată. Cum s-a întâmplat tragedia

Muncea ca o sclavă pentru oricine o solicita, pentru a câștiga și ea un ban! A iubit un bărbat, unul de prin Unțești, comuna Bogdănești, care și-a lăsat acum vreun an familia cu trei copii și a venit la Bârlad, la ea. Stătea într-un apartament care a aparținut unui bătrân de care a avut ea grijă până a murit. Moștenitorii acestuia au lăsat-o să stea în apartament, să aibă grijă de casă. Ea a stat cu bărbatul ăla, până acum vreo două luni. Bărbatul o bătea de o nenorocea, săraca, dar ea l-a iubit mult. A plecat, nemernicul, la Constanța, la muncă, iar acum câteva zile s-a întors, dar nu la ea, s-a dus la familia lui. Alina l-a văzut prin Bârlad cu familia și a căzut psihic, a intrat probabil în depresie și... A trimis un mesaj de adio fratelui ei, pe telefon. Acesta a anunțat Poliția și ... Sunt consternată, săraca! Ce viață grea a avut! ", a precizat Monica, una din cele mai bune prietene ale femeii care s-a sinucis.

Apel umanitar

Grav este că drama Alinei Carp continuă și după moarte! Familia ei, mai exact mama și fratele, sunt și ei atât de săraci, încât nu au cu ce să o îngroape! „De aceea facem un apel la oamenii cu suflet, la oamenii care înțeleg că depresia este o boală gravă, care afectează judecata și se ajunge la asemenea gesturi. Poate se găsesc oameni cu suflet să ajute, pentru ca Alina să aibă parte de o înmormântare creștinească", a mai spus Monica. Vom reveni cu detalii despre unde va putea fi găsită familia ei și unde se pot face donații pentru înmormântare. Dumnezeu să o ierte!

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bârlad femeie sinucidere femeie spanzurata sărăcie sinucidere barlad
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H