Tânără de 29 de ani ucisă de droguri, doi băieţi au adus-o la spital şi au fugit. Poliţiştii îi caută acum

Poliţiştii şi procurorii arădeni au început o anchetă, după ce o tânără de 29 de ani a fost dusă de doi bărbaţi la spital în stop cardio-respirator şi a decedat, iar unul dintre însoţitori le-a spus medicilor că pacienta consumase droguri. Bărbaţii au plecat din spital când au aflat de deces, ei fiind căutaţi pentru a fi audiaţi.

22 ian. 2018, 12:10
Tânără de 29 de ani ucisă de droguri, doi băieţi au adus-o la spital şi au fugit. Poliţiştii îi caută acum

O tânără de 29 de ani care se afla în stop cardio-respirator a fost adusă la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Arad. Medicii au efectuat manevrele de resuscitare, însă victima a decedat.

Potrivit unor surse medicale, pacienta a fost adusă cu o maşină de către doi bărbaţi, iar unul le-a spus medicilor că tânăra a consumat droguri, fără să poată preciza ce substanţe.

Personalul medical a anunţat Poliţia, care a deschis un dosar de cercetare penală in rem pentru ucidere din culpă.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Antonela Ianotă, a declarat pentru News.ro că dosarul a fost repartizat unui procuror, urmând să aibă loc audieri.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că autoturismul în care a fost adusă victima are numere de Bihor, iar cei doi bărbaţi au părăsit spitalul imediat ce au aflat de decesul tinerei, ei fiind căutaţi.

Medicii legişti urmează să efectueze autopsia, iar în urma analizelor toxicologice se va stabili dacă victima consumase substanţe periculoase.

Vezi si: Tânăr drogat, scene uluitoare pe o stradă din Capitală. Băiatul vedea căpuşe pe el VIDEO