Tânără decapitată în Parcul Romanescu. Criminalul nu a fost găsit niciodată VIDEO

O tânără de 17 ani din Dolj a fost ucisă în urmă cu 4 ani, iar criminalul este și acum în libertate. Când părinții adolescentei au anunțat dispariția fetei, li s-a spus că este normal pentru o fată de vârsta ei să plece de acasă. La câteva săptămâni, însă, tânăra a fost găsită decapitată într-un parc.

29 iul. 2019, 18:02
Tânără decapitată în Parcul Romanescu. Criminalul nu a fost găsit niciodată VIDEO

Alexandra Goghez, în vârstă de 17 ani, din comuna Goieşti, a dispărut subit în vara anului 2015. Lucra la un restaurant din Parcul Romanescu din Craiova, iar într-o zi a plecat la muncă și nu s-a mai întors. Părinții i-au anunțat imediat dispariția, dar s-au lovit de atitudinea nepăsătoare a autorităților. 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, însă nici până acum anchetatorii nu au reuşit să îi găsească pe cei care au ucis-o cu sânge rece pe fată.

Alexandra Goghez a fost găsită moartă în parcul „Nicolae Romanescu“, iar cadavrul era în stare de putrefacţie. Părinţii elevi de 17 ani nu vor acum decât ca vinovaţii să plătească pentru ce au făcut. „Poliţiştii ne-au spus că este în viaţă, dar am găsit-o la morgă într-un sac. Vinovaţii trebuie să plătească pentru ce au făcut. Vă daţi seama, să îţi omoare copilul la 17 ani… Trebuia ea să ne înmormânteze pe noi. Poţi să ai şi 10 copii, că tot te gândeşi la cel pe care l-ai pierdut. Văd o fetiţă în magazin şi mă gândesc că poate şi a mea era acum. Eu cred că a fost omorâtă“, a declarat Ilie Goghez. 

Apropiaţii Alexandrei sunt convinşi că a fost ucisă cu sânge rece, iar colegii de la locul de muncă au povestit că era o fire retrasă şi nu vorbea cu nimeni. Majoritatea timpului şi-o petrecea vorbind la telefon.    Procurorii din cadrul Parchetului de pe lţngă Tribunalul Dolj au deschis anul trecut un dosar penal pentru moarte suspectă. Dosarul se află în acelaşi stadiu, iar cei care i-au luat viaţa lui Alexandra Goghez sunt în libertate.