Tânăra din Bucureşti împuşcată în ochi va fi operată în ianuarie: Medicii spun că o să arăt bine

Veşti bune pentru Daniela, fata împuşcată în ochi de pistolarul din Militari. Medicii i-au promis că prima operaţie de refacere a ochiului va avea loc chiar la începutul anului. Intervenţia va fi efectuată de un medic venit din Franţa şi este prima dintr-un lung şir de operaţii. Părinţii încearcă să obţină în instanţă banii chiar de la cel care a lăsat-o pe Daniela fără ochi.

17 dec. 2013, 06:57
Tânăra din Bucureşti împuşcată în ochi va fi operată în ianuarie: Medicii spun că o să arăt bine

Moşul nu a rămas indiferent la dorinţa Danielei. Chiar înainte de Crăciun a venit şi vestea bună. În luna ianuarie un medic va veni special din Franţa şi o va opera, potrivit România TV.

Medicii mi-au spus că pot reface, că o să arăt ok şi dacă ei mi-au spus că se poate reface a trecut obişnuinţa şi gândindu-mă că dacă mă las pe mâna celor de la Municipal o să fie totul bine”, a declarat Daniela Borz.

Daniela va avea nevoie şi de mai multe operaţii estetice, care însă nu sunt decontate de casa de asigurări. Tocmai de aceea vrea să obţină daune materiale de la cel care a provocat toată tragedia

„Asta depinde de avocaţi şi de medici. Depinde de medici cât costă acel ochi, depinde şi de operaţie, depinde şi de unde o să o fac (…) medicii îmi spun că o să arăt bine şi că o să fie totul ca înainte!„, a mai spus tânăra.

În acest moment, agresorul şi familia sa sunt în arest preventiv, iar avocatul Danielei a depus o plângere la parchet, prin care daune morale şi materiale.


loading...