Tânără din Bucureşti, sechestrată şi obligată să se prostitueze

O tânără din Bucureşti a trecut prin clipe de coşmar, după ce băiatul de care se îndrăgostise pe internet a sechestrat-o şi a obligat-o să se prostitueze.

04 mai 2015, 06:32

Mirela, în vârstă de 25 de ani, a trăit recent o experienţă traumatizantă. Bruneta l-a cunoscut pe Facebook pe Bogdan, un tânăr din cartierul bucureştean Pantelimon. Ea era convinsă că i-a sucit acestuia minţile, cu pozele în ipostaze provocatoare pe care le posta frecvent pe site-ul de socializare, iar „băieţaşul de cartier” a intrat în jocul ei, fiindcă avea alte planuri cu tânăra sexy, scrie spynews.ro.

Duminică, bruneta a postat pe Facebook un mesaj disperat, în care cerea ajutorul prietenilor, susţinând că este sechestrată de individ, însă, la scurt timp, postarea a fost ştearsă. Ulterior, tânăra a mai postat un mesaj: „Cel mai mare proxenet! Vorbeşte frumos cu femeile şi după aceea le bate şi le sechestrează! Nu le dă apă, nimic, nimic, nimic. Le chinuie şi le obligă să se prostitueze pentru el! Fugiţi, fetelor, de acest Bogdan…”.

Culmea, la scurt timp, şi acest mesaj a fost şters. Jurnaliştii au încercat să ia legătura cu fata care susţinea ieri că se află în pericol, însă aceasta nu a răspuns la mesajele reporterilor. Sau, poate, telefonul victimei a fost confiscat de către proxenet, iar acesta a „curăţat” pagina web de mesajele care i-ar putea aduce poliţia pe cap.