Tânără din Iaşi, cercetată după ce şi-a abandonat cei doi copii pe o stradă din Alexandria

O femeie în vârstă de 23 de ani din Iaşi este cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, şi-a abandonat pe stradă cei doi copii, unul de câteva luni, celălalt mai mic de doi ani, ea revenind după două zile la spital, acolo unde copiii fuseseră duşi şi internaţi.

11 dec. 2018, 09:21
Tânără din Iaşi, cercetată după ce şi-a abandonat cei doi copii pe o stradă din Alexandria

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Teleorman, Teodora Dragole, poliţiştii din Alexandria au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru infracţiunea de rele tratamente aplicate minorului după ce, sâmbătă, în jurul orelor 17-18, un trecător a anunţat autorităţile despre faptul că a găsit doi copii abandonaţi pe o stradă din municipiul Alexandria.

Surse locale au declarat pentru News.ro că cei doi copii, unul de şase luni, celălalt de un an şi opt luni, au fost găsiţi pe o stradă din spatele Spitalului Judeţean din Alexandria. Cei doi copii au fost preluaţi de către un echipaj de la ambulanţă şi duşi la spital, unde au rămas sub supraveghere medicală.

Luni seară, la spitalul din Alexandria s-a prezentat o femeie de 23 de ani, din Iaşi, care a spus că este mama micuţilor.

Femeia este audiată, marţi, de către poliţiştii din Alexandria care vor să stabilească motivele pentru care cei doi copii au fost abandonaţi.