Tânăra din Zalău care nu a reuşit să îşi vândă virginitatea pe net a slăbit şi a devenit o bombă sexy FOTO

Tânăra din Zalău care şi-a scos la licitaţie virginitatea pe Internet a renunţat la înfăţişarea de fecioară neprihănită şi s-a transformat într-o adevărată vampă.

30 oct. 2015, 12:11

În urmă cu ceva timp, Andrada Potoacă devenea cea mai cunoscută virgină de România, după ce şi-a postat pe Internet certificatul medico-legal, scrie spynews.ro. Iar surprizele nu s-a oprit aici. La 25 de ani, tânăra din Zalău a încercat să facă o mică afacere din propria virginitate şi a pus-o la bătaie pe pagina de Facebook, spre şocul prietenilor.

Citeşte şi Virgină CU DIPLOMĂ. A venit cu certificatul la altar, altfel … Trebuie să citeşti asta

Imaginea virginei este deja istorie, Andrada devenind astăzi o adevărată vampă. După ce a trecut prin mâinile medicilor esteticieni şi a „topit” câteva kilograme, Andrada a devenit noua bomba sexy a Zalăului. Mai mult decât atât, buzele „tunate” ale celebrei virgine pot concura oricând cu cele ale divelor autohtone.

Susţine că e în continuare fecioară

Andrada a mărturisit că nu a l-a cunoscut încă pe alesul inimii sale, cel care ar putea să o facă femeie în viitorul apropiat. 

Citeşte şi Adolescentă VIRGINĂ, însărcinată în 19 săptămâni. Medicii au confirmat totul

„Nu sunt cu nimeni momentan. De fapt sunt în tachinări cu cineva, însă nu e destul. Am zis de la început că eu îl voi aştepta pe alesul inimii mele, până atunci nu o să fac nimic”, a mărturisit Andrada Potoacă.