Tânără implicată în reţeaua de prostituţie a lui Sile Cămătaru, MOARTĂ în CONDIŢII SUSPECTE

Una dintre femeile implicate în reţeaua de prostituţie a lui Sile Cămătaru a murit în condiţii suspecte după ce s-a aruncat pe geam în cursul nopţii de miercuri.

13 nov. 2014, 12:08
Tânără implicată în reţeaua de prostituţie a lui Sile Cămătaru, MOARTĂ în CONDIŢII SUSPECTE

O tânără implicată în reţeaua de prostituţie a lui Sile Cămătaru a murit în condiţii suspecte în cursul nopţii de miercuri după ce s-a aruncat de la fereastra locuinţei în care locuia deoarece îi era frică de arestare. Fata urma să meargă în cursul dimineţii de joi la audieri.

Ea a fost găsită în cursul nopţii de propria mamă, după ce s-a aruncat de pe geamul de la bucătărie. Autorităţile au deschis în prezent o anchetă. Incidentul a avut loc în sectorul 6 al Capitalei.

Sile Cămătaru s-a întors în spatele gratiilor după aproape un an de libertate. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind considerat de procurori drept capul reţelei transfrontaliere româno-israeliană prin care mai multe femei erau plasate să se prostitueze.

Citeşte şi SILE CĂMĂTARU, sub îngrijire medicală. I s-a făcut rău la audieri

Nu am nicio reclamaţie, mi-au inventat nişte fapte pentru că am mers la cazinou. Am încredere în judecătorii români că vor face dreptate şi nu mai pun botul la ceea ce aruncă procurorii pe masă ca să dea mandate să stau luni de zile să se uite cineva în dosar să constate că nu există nici măcar un pic de probă. Mi-am pregătit un cavou să pot să mor, că dacă mă mai arestează aşa…„, a spus Sile Cămătaru.

Au mai ajuns în spatele gratiilor şi Adrian Panduru, cunoscut în lumea interlopă drept „Limbă”, dar şi o altă femeie.

Citeşte şi Fostul iubit al Simonei Pătruleasa, reţinut în dosarul de proxenetism al lui Sile Cămătaru

Alte 19 persoane au fost lăsate în libertate, însă cu măsuri preventive, cum ar fi arestul la domiciliu sau controlul judiciar. Un alt nume greu în acest dosar, Amiran Dzanashvili, considerat unul dintre coordonatorii reţelei, va fi cercetat în stare de libertate. Amiran Dzanashvili este un nume greu în lumea afaceriştilor din Capitală, este coordonatorul unui cazinou, fiind cunoscut pentru viaţa mondenă şi relaţiile pe care le-a avut cu femei din lumea televiziunii.

Anchetatorii au descoperit că partidele de amor aveau loc în cele mai scumpe şi exclusiviste hoteluri şi cazinouri din Bucureşti, iar preţurile variau între 200 şi 1.000 de euro. Printre clienţi se numărau directori de multinaţionale ori străini veniţi cu afaceri în Bucureşti. Procurorii susţin că, din cauza proxeneţilor, România risca să devină o ţară de turism sexual.

Citeşte şi PERCHEZIŢII la Sile Cămătaru, într-un dosar de PROXENETISM. Angajaţii unor hoteluri de lux, implicaţi în reţea