Tânăra-influencer a cărei viață părea perfectă a avut parte de un final crunt. Polițiștii au găsit-o lângă un prosop plin de sânge

E doliu în mediul online din Jamaica. O tânără influencer, cunoscută sub numele de Aneka „Slickianna” Townsend, a avut parte de un final tragic.

24 oct. 2022, 22:22
Tânăra-influencer a cărei viață părea perfectă a avut parte de un final crunt. Polițiștii au găsit-o lângă un prosop plin de sânge

Aneka „Slickianna” Townsend a murit la vârsta de 35 de ani. Femeia a fost găsită moartă pe o plajă din Reading, Jamaica.

Oamenii legii au găsit-o îmbrăcată sumar, iar lângă ea se afla un prosop plin de sânge și o perucă. Poliția marină i-a scos cadavrul din mare după ce trecătorii au alertat autoritățile.

Potrivit autorităților, Aneka avea o rană la cap. Inițial polițiștii spuneau că au un suspect și l-au chemat la sediu. Ulterior, însă, au transmis că suspectul e de negăsit.

Tânăra avea peste 300.000 de urmăritori pe Instagram. Vestea a venit ca un șoc uriaș pentru comunitatea ei din online. Nimeni nu își poate explica ce i s-a întâmplat tinerei, fanii sunt pur și simplu șocați de cele aflate.

Aneka era și antreprenor, își lansase propriile piese vestimentare pentru femei și avea o mulțime de cumpărătoare. Era o persoană activă, pasionată de sport și de beauty.

Un influencer cunoscut pe Tik Tok a murit la 21 de ani. Tanya Pardazi a avut un tragic accident de parașutism

Un influencer cunoscut pe Tik Tok a murit la 21 de ani. Fosta semifinalistă Miss Canada s-a stins din viaţă în timp ce efectua un zbor de paraşutism în Ontario, Canada, pe 27 august.

Potrivit unui statment al companiei de parașutism, tânăra și-a deschis parașuta prea târziu în timp ce se afla în aer, în timpul primului său curs solo. Aspiranta la titlul de regină a frumuseții a fost transportată de urgență la spital, unde a fost declarată moartă.

Skydive Toronto a precizat într-o declarație: „O studentă la parașutism, în vârstă de 21 de ani, a sucombat în urma rănilor fatale obținute printr-o situație de urgență. Echipa de la Skydive Toronto colaborează în prezent cu poliția din South Simcoe în cadrul anchetei lor. Săritorul a fost o adăugire recentă binevenită în comunitatea de parașutism și va fi regretat printre noii prieteni ai studentului și colegii de la Skydive Toronto”. Parașutistul a deschis o parașută principală care se rotea rapid la o altitudine joasă, fără a avea timpul, altitudinea necesară pentru ca parașuta de rezervă să se umfle.

Skydive Toronto a declarat că „a fost profund afectată de acest accident, deoarece și-a perfecționat programul de pregătire a elevilor timp de peste 50 de ani”. Un purtător de cuvânt al Serviciului de Poliție din South Simcoe a confirmat că o anchetă este în curs de desfășurare.

Pardazi, care avea aproape 100.000 de urmăritori pe TikTok, a participat anterior la concursul de frumusețe Miss Canada, ajungând în semifinale în 2017.

De asemenea, ea era înscrisă la Universitatea din Toronto, unde studia filosofia. Comentariile de sub postările de pe TikTok ale lui Pardazi sunt pline de omagii din partea fanilor rămași devastați de vestea tragică.