Tânără însărcinată în nouă luni, moartă la câteva ore după externare. Dosar de ucidere din culpă

Tânăra din Ariceștii Rahtivani, însărcinată în nouă luni, a murit miercuri, 15 ianuarie, la doar câteva ore după ce a fost externată de la Maternitatea Ploiești.   

16 ian. 2020, 17:41
Tânără însărcinată în nouă luni, moartă la câteva ore după externare. Dosar de ucidere din culpă

O tânără în vârstă de 28 de ani, care avea numai câteva zile până să nască, a fost găsită moartă acasă, în comuna Ariceştii Rahtivani din Prahova. Cu numai câteva ore înainte să îşi piardă viaţa, tânăra fusese externată din Maternitate.

„Ieri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 21:40 am fost sesizați de către dispeceratul Ambulanței Prahova cu privire la faptul că, în localitatea Ariceștii Rahtivani este o persoană decedată, scrie Realitatea de Prahova.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, ocazie cu care s-a constatat că o tânără în vârstă de 28 de ani, care prezenta urme vizibile de sarcină, a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanță Prahova.

Trupul neînsuflețit al persoanei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost deschis un dosar penal în care, în acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, potrivit IPJ Prahova.