Tânără lovită ce maşina, bătută cu bestialitate şi aruncată de pe pod de fostul iubit

Scene violente în Suceava, o fată de 24 de ani a fost urmărită în trafic de fostul iubit, lovită cu maşina şi aruncată apoi de pe un pod. Fata rupsese relaţia cu tânărul, lucru care l-a scos din minţi pe acesta. Agresorul a ajuns la spital cu răni grave după ce s-a aruncat de pe acelaşi pod.

22 nov. 2017, 13:16
Tânără lovită ce maşina, bătută cu bestialitate şi aruncată de pe pod de fostul iubit

Scene incredibile s-au petrecut duminică dimineaţă pe DN 17, la intrarea în Sadova dinspre Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr în vârstă de 28 de ani a intrat în plin într-o altă maşină, după care a coborât şi a tăbărât pe tânăra de la volanul celeilalte maşini. Agresorul i-a smuls tinerei părul din cap, după care a îmbrâncit-o, victima căzând peste balustrada podului de pe DN 17. Un martor a intervenit pentru a-l imobiliza pe agresor, moment în care acesta s-a aruncat de pe acelaşi pod.

Din primele informaţii se pare că cei doi tineri au fost iubiţi timp de opt ani, însă de ceva vreme fata a hotărât să încheie relaţia.

Se pare că nu este primul incident violent căruia i-a căzut victimă fata. Aceasta mai avusese probleme cu fostul iubit, care o ameninţa cu bătaia ori că se va sinucide dacă nu se întoarce la el.

Ambii tineri au ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit monitorulsv.ro, managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, Cătălin Săndulescu, a declarat a ajuns la spital cu diagnosticul preliminar de politraumatisme şi tentativă de suicid. După investigaţii suplimentare a rezultat că tânărul are o fractură de antebraţ stâng, luxaţie de cot şi contuzie de şold stâng.

Tânărul a fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0, dar i s-au recoltat şi două probe biologice pentru testare toxicologică. Asta pentru că tânărul a declarat că a consumat droguri.

Fata de 24 de ani a ajuns la spital cu o contuzie cervicală, contuzie cu plagă excoriată genunchi stâng, plus leziunea prin smulgerea părului de la cap.

Tânăra a fost externată din spital în cursul zilei de duminică, urmând a se reface la domiciliu.

Fata era urmărită de mai multă vreme de fostul iubit şi evita să se deplaseze singură, fiind însoţită mai tot timpul de tatăl ei, au mărturisit apropiaţi ai familiei. Asta pentru că se temea pentru viaţa ei, din cauza ameninţărilor primite.