Tânăra lovită pe o trecere de pietoni în Braşov s-a stins din viaţă. Mesaje CUTREMURĂTOARE pe Facebook

Ariadna Bordean, tânăra de 16 ani spulberată vineri seară pe o trecere de pietoni din Braşov, s-a atins sâmbătă din viaţă. Rudele, colegii şi prietenii sunt în stare de şoc. Zeci de mesaje de condoleanţe curg pe pagina de Facebook a copilei.

05 mart. 2016, 17:14

„Copilaş, unde ai plecat? De ce m-ai lasat aici suflet drag? Ai uitat de noptile impreuna, ai uitat de planurile noastre? Ce ma fac eu fara tine, iubita mea? Unde e sufletul acela drag care te facea sa razi mereu, care te alina care te invata sa nu mai pui suflet in toate? De ce tu? … M-am dus azi sa fiu langa tine… da nu mai erai? De ce? … ” Intru la liceu cu tine. Ne vom vedea in fiecare zi. Nu o sa ne mai vedem numa la inmormantari.” Uite iubita mea … uite unde ne vom vedea ultima data …. Mi-ai lasat un gol in suflet pe care nu il poate umple nimeni niciodata… mi-ai rupt sufletul… Erai cea mai importanta, singura aproape de sufletul meu… Cine ma mai pupa pe frunte si ma alina cum o faceai tu, cina ma mai strange in brate cu toata puterea cum o faceai tu draga mea? Dumnezeu sa aiba grija de tine acolo sus si pe noi sa ne ajute sa trecem peste, frumoasa mea… vei ramane mereu in sufletul meu.. Te iubesc din tot sufletul meu verisoara mea… „, a scris Iulia Angheru.

Si s-a mai stins un suflet cald dintr-o lume plina de suflete reci. Cat de neprevazuta este moartea si cat de imprevizibila este viata, niciodata nu stii ce te asteapta. Cunosti doar granitele trecutului si prezentului ( uneori nici pe alea ).
Ari era o fata vesela, plina de viata mereu. O buna ascultatoare si un expert psiholog. Sarea mereu in ajutor si niciodata nu judeca, chiar daca era in cunostinta de cauza. A stiut mereu cum sa ne aduca tuturor cate un zambet sincer pe buze si nu stiu cum o facea. Simplitatea ei mereu m-a pus pe ganduri. Niciodata nu incerca sa fie extravaganta, nu iesea din tipar. Era ea, era naturala. Sunt mai mult ca sigura ca a fost fericita in scurta ei perioada. Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca un om atat de bun si sincer, nu mai e printre noi… Este o situatie mai mult decat trista, dar cu aceasta ocazie, i-am luat sfatul in considerare : ” Scrie mereu ce simti, nu conteaza unde ! Te vei elibera de toata durerea ! „. Asa ca pretuiti fiecare clipa alaturi de prieteni si familie. Orice secunda conteaza ! Asta am facut, draga mea Ari ! Vei ramane mereu o parte din mine si nu te voi uita„, a scris o altă prietenă a fetei de 16 ani.

Nu pot sa cred asa ceva, vin o inapoi Ariii!! Te rog, vin o inapoi sa ne vedem, sa iesim, sa ne plimbam. Vin o inapoi sa iti mai vad odata frumusetea inimii tale, sa te mai strang in brate. Nu vreau sa cred asa ceva, te vreau inapoi, haideee„, scrie Cătălin Dumitru.

Ariadna Bordean a fost lovită de un şofer chiar pe trecerea de pietoni. Un martor a declarat că şoferul avea viteza destul de mare, având în vedere că pietonul a fost aruncat pe celălalt sens de circulaţie.

Imediat după accident, victima a fost intubată şi transportată la Spitalul Judeţean Braşov, însă nu a supravieţuit.

În locul unde a avut loc tragicul accident, cunoscuţii fetei au aprins candele.