Tânără salvată de la viol de o aplicaţie de pe telefonul mobil. Fata fusese sechestrată la Iaşi

O tânără din Iași, care a fost sechestrată de un individ, a fost salvată de telefonul mobil. Ea a activat o aplicaţie, prin apăsarea în mod repetat a unui buton al telefonului. Aplicaţia a iniţiat automat trei apeluri către numere prestabilite de fată, dar a şi înregistrat ce se întâmpla în jur.

17 sept. 2019, 06:43
Tânără salvată de la viol de o aplicaţie de pe telefonul mobil. Fata fusese sechestrată la Iaşi

O persoană vătămată minoră, de sex feminin, se deplasa pe drumul comunal, pe o porţiune de pădure nemărginită, între satele Bârnova şi Poiana cu Cetate. Inculpatul a venit din spatele părţii vătămate, a prins-o din spate, cu o mână în zona gurii şi cu o mână de abdomen, a tras-o în pădure, lângă şanţul din drum, în interiorul pădurii, unde a ţinut-o, lipsind-o de libertate timp de mai mult de un minut, timp în care persoana vătămată a ţipat şi a plâns, reuşind să scape„, a precizat Monica Palaghia, procurorul-şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

În timp ce era sechestrată de individ, fata a activat o aplicaţie de pe telefon, prin apăsarea în mod repetat a unui buton. Aplicaţia a iniţiat automat trei apeluri telefonice către numere prestabilite de fată, dar a şi înregistrat, automat, ambiental, ce se întâmpla în jur.

Individul a fost arestat preventiv în special în baza acelei înregistrări, care demonstra fapta de lipsire de libertate.


loading...
Partenerii noștri