Tânără salvată de la viol de o aplicaţie de pe telefonul mobil. Fata fusese sechestrată la Iaşi

Publicat: Marţi, 17 Septembrie 2019 09:43 // Actualizat: Marţi, 17 Septembrie 2019 09:45 // Sursa: romaniatv.net

O tânără din Iași, care a fost sechestrată de un individ, a fost salvată de telefonul mobil. Ea a activat o aplicaţie, prin apăsarea în mod repetat a unui buton al telefonului. Aplicaţia a iniţiat automat trei apeluri către numere prestabilite de fată, dar a şi înregistrat ce se întâmpla în jur.

"O persoană vătămată minoră, de sex feminin, se deplasa pe drumul comunal, pe o porţiune de pădure nemărginită, între satele Bârnova şi Poiana cu Cetate. Inculpatul a venit din spatele părţii vătămate, a prins-o din spate, cu o mână în zona gurii şi cu o mână de abdomen, a tras-o în pădure, lângă şanţul din drum, în interiorul pădurii, unde a ţinut-o, lipsind-o de libertate timp de mai mult de un minut, timp în care persoana vătămată a ţipat şi a plâns, reuşind să scape", a precizat Monica Palaghia, procurorul-şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

În timp ce era sechestrată de individ, fata a activat o aplicaţie de pe telefon, prin apăsarea în mod repetat a unui buton. Aplicaţia a iniţiat automat trei apeluri telefonice către numere prestabilite de fată, dar a şi înregistrat, automat, ambiental, ce se întâmpla în jur.

Individul a fost arestat preventiv în special în baza acelei înregistrări, care demonstra fapta de lipsire de libertate.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
aplicatie telefon salvare salvata de telefon sechestrata Iasi tanara sechestrata
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8698
RON
01 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H