Tânără, SECHESTRATĂ şi BĂTUTĂ timp de 22 de ore de iubit: M-a dat cu capul de pereţi, mi-a smuls părul VIDEO

O tânără din Lugoj a fost sechestrată într-un apartament din Timişoara şi bătută fără încetare timp de 22 de ore. Iubitul său extrem de gelos, un om de afaceri, a călcat-o pur şi simplu în picioare, a aruncat-o de pereţi şi i-a smuls părul din cap. Fata a scăpat după aproape o zi de coşmar.

09 sept. 2015, 16:57
Tânără, SECHESTRATĂ şi BĂTUTĂ timp de 22 de ore de iubit: M-a dat cu capul de pereţi, mi-a smuls părul VIDEO

Tânăra de 26 de ani este din Lugoj și locuia împreună cu iubitul său de 35 de ani într-un apartament din Timișoara. Bărbatul a fost însă plecat o perioadă în străinătate, cu afaceri, iar după ce s-a întors acasă a fost cuprins de gelozie. Cei doi au început să se certe, iar bărbatul i-ar fi reproșat că l-ar fi înșelat. Cearta a degenerat rapid, iar tânăra susţine că iubitul său a început să o bată fără milă în apartamentul în care locuiau împreună, scrie tion.ro.

În timpul bătăilor, am avut efectiv un moment în care eram pe jos, lipită cu spatele de perete, m-a prins de păr, din vârful capului, și, în timp ce îmi vorbea extrem de urât, mai lua câte o pauză dându-mă cu capul de perete, după care efectiv a început să mă dea repetitiv, de vreo patru, cinci ori cu capul de perete, făcând o gaură în peretele respectiv, fiind de rigips. După acest episod, efectiv a început să mă târască de păr prin bucătărie, smulgându-mi foarte mult păr, iar la un moment dat, dându-și seama că rămâne cu părul mult în mână, m-a prins cu mâna dreaptă de cap și cu mâna stângă efectiv a început să îmi smulgă părul din cap. Pur și simplu fără niciun fel de regret„, a povestit tânăra.

Fata se gândea cu groază la faptul că va fi omorâtă în bătaie.

Noaptea, în timp ce mă bătea, l-am întrebat la un moment dat, nemaiputând să suport atâta durere și atâția pumni și curele peste cap și peste tot corpul, dacă vrea efectiv să mă omoare. Ce vrea să facă cu mine. Și răspunsul lui a fost: „Mă, încă nu m-am hotărât. Trebuie să mă decid”. După care a fost un episod în care mi-a spus că mă dă pe mâna proxeneților și că are deja pe cineva care e pregătit să vină să mă ia de acasă, dând un telefon, vorbind pe speaker cu persoana respectivă și auzind convorbirea. Nu știu cu cine anume a vorbit, dar, fiind refuzat la ora 2 sau 3 noaptea, cât era ceasul în momentul respectiv, nu s-a mai întâmplat absolut nimic„, a mai povestit fata.

Tânăra a reușit să scape din mâinile agresorului după ce acesta a trimis-o să cumpere țigări. Disperată, a sunat la interfon la alte blocuri, până când unei femei i s-a făcut milă de ea şi a primit-o în casă. A reuşit să contacteze o cunoştinţă, care a dus-o apoi la spital. Medicii au constatat că are trei coaste rupte și vânătăi pe tot corpul. Fata va avea nevoie de 21 de zile de îngrijiri medicale în urma bătăilor care i-au fost aplicate.

Tânăra a depus şi o plângere la poliție. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. În primă fază i-au audiat atât pe tânără, cât și pe iubitul său, și urmează să audieze și alte persoane din cercul lor de cunoscuţi, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citeşte şi BĂTAIE în plină stradă, în Capitală: O tânără a fost lovită cu pumnii şi picioarele VIDEO


loading...