Tânărul care a accidentat un poliţist a fost arestat

Tânărul de 20 de ani care a accidentat un poliţist cu maşina la sfârşitul săptămânii trecute a fost arestat pentru 29 de zile. Ancheta poliţiştilor a scos la iveală faptul că băiatul este revidivist.

11 feb. 2014, 08:36
Tânărul care a accidentat un poliţist a fost arestat

Un tânăr de 20 de ani a provocat un accident rutier grav, soldat cu rănirea unui poliţist. Şoferul a lovit cu autoturismul maşina condusă de ofiţerul de poliţie, iar în urma impactului aceasta s-a răsturnat în decor. Victima a fost lăsată să zacă, în timp ce tânărul vinovat de accident a fugit de la locul faptei.

Tatăl poliţistului accidentat susţine că cel care l-a lovit a făcut-o în mod intenţionat.

Anchetatorii susţin că tânărul de 20 de ani este recidivist. Poliţistul accidentat este în continuare internat în stare gravă, însă medicii susţin că viaţa sa nu este în pericol.

Potrivit adevarul.ro, poliţistul aflat la un pas de moarte în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de Haţeg a fost victima unui complot, pus la cale de doi tineri pe care îi cercetase pentru infracţiuni comise în trecut. Suspecţi pentru producerea accidentului sunt Ioan Neag (20 de ani) şi Sergiu Ardelean (30 de ani). Cei doi l-au şicanat intenţionat pe poliţist şi l-au făcut pe acesta să scape maşina de sub control şi să se răstoarne cu ea în afara părţii carosabile.