Tânărul care l-a înjunghiat pe fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui a fost reţinut

Tânărul care l-a agresat pe fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui, cercetat iniţial în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe, a fost reţinut, miercuri pentru 24 de ore, după ce procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei în tentativă de omor.

24 sept. 2014, 16:17
Tânărul care l-a înjunghiat pe fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui a fost reţinut

„Schimbarea încadrării juridice a faptei s-a făcut ca urmare a concluziilor medico-legale care au stabilit că viaţa victimei a fost pusă în pericol”, a afirmat procurorul Cristian Tătaru.

Agresorul a fost identificat, marţi, în persoana unui tânăr în vârstă de 18 ani din municipiul Vaslui, care în momentul producerii agresiunii era însoţit de un minor în vârstă de 13 ani. Fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui a fost înjunghiat într-o parcare din centrul municipiului Vaslui, în noaptea de sâmbătă spre duminică, scrie Agerpres.

Victima, în vârstă de 17 ani, a relatat faptul că, în timp ce se deplasa într-o zonă din apropierea centrului civic din municipiul Vaslui, a observat doi tineri în spatele său, precum şi faptul că unul dintre ei aprindea în mod insistent o lanternă. I-a reproşat gestul făcut, iar tânărul s-a apropiat şi l-a tăiat cu un obiect ascuţit în zona abdominală, în partea stângă. Fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, victima a fost diagnosticată cu „plagă înjunghiată partea stângă”.

Citeşte şi TRAGEDIE în Vaslui: Fiul şefului Poliţei Locale, ÎNJUNGHIAT în centrul oraşului