Tânărul care şi-a ucis prietenul şi pe un altul l-a băgat în spital, după ce au băut toată noaptea, a fost arestat preventiv

Tânărul de 19 ani care şi-a ucis unul dintre prietenii cu care a băut toată noaptea, iar pe altul l-a rănit grav, după ce a dat cu maşina peste ei, a fost arestat preventiv. Când a aflat decizia judecătorilor, băiatul a leşinat.

14 ian. 2018, 06:35
Tânărul care şi-a ucis prietenul şi pe un altul l-a băgat în spital, după ce au băut toată noaptea, a fost arestat preventiv

În faţa magistraţilor tânărul vinovat de tragedie a spus că nu ar pierdut controlul volanului şi că i-a lovit pe cei doi prieteni după ce vărul victimei ar fi încercat să arunce cu piatra în maşina pe care o conducea, informează România TV. Băiatul acuzat neagă însă totul.

Citeşte şi Un tânăr a intrat în plin cu maşina în prietenii cu care băuse toată noaptea. Unul a murit, altul este în stare gravă la spital VIDEO

„Cu niste colegi de clasa a fost acolo si a baut un sprit, prima data au fost la bar, au venit acasa si pe urma au plecat si ei au plecat in sat, cand s-au intors s-au intersectat aici si au iesit de pe partea carosabila”, a povestit un martor. 

Tânărul care a condus a izbucnit în lacrimi în faţa judecătorilor spunand că are mustrări cumplite de conştiinţă după ce şi-a ucis cel mai bun prieten, care i-a fost şi coleg de clasă timp de patru ani.

„E lovita rau masina, zici ca a dat in stalpi nu in oameni, pe al doilea baiat cred ca l-a luat pe parbriz, si peste celalat a trecut, era varza ce sa mai”, a mai spus marotul la tragedie.

Citeşte şi FLAVIA, asistenta de la Neaţa cu Răzvan şi Dani, IMPLICATĂ într-un ACCIDENT de maşină. În ce stare se află acum

Băiatul a băut cu cei doi colegi, acasă la unul dintre ei. Au mers apoi la barul din sat, de unde şoferul vinovat a plecat apoi la un prieten din alt sat. La întoarcere, a vrut să se oprească din nou la bar, unde-şi lăsase ceilalţi prieteni. Doar că aceştia au pornit spre case pe jos. Şoferul nu i-a văzut şi a intrat în plin în ei.

„El fu baut mort, soferul, beat, l-am vazut ca il tinea in brate acolo jos, el il mai tinea in brate sa nu sune la salvare. NU SUNATI CA MA OMOARA”, a povestit martorul. Tânărul urma să plece în câteva zile la muncă în Franţa, însă acest lucru nu se va mai întâmpla. Asta pentru că următoarele 30 de zile şi, cel mai probabil, următorii ani, şi-i va petrece în spatele gratiilor.