Tânărul de 18 ani care a murit de zilele oraşului a fost confundat de agresor cu o altă persoană pe care voia să se răzbune

Descoperire uluitoare a procurorilor în cazul crimei de la festivalul din Negreşti Oaş, Satu Mare. Tânărul de 18 ani ucis a fost, de fapt, confundat de agresor cu o altă persoană pe care voia să se răzbune.

22 aug. 2017, 10:11
Tânărul de 18 ani care a murit de zilele oraşului a fost confundat de agresor cu o altă persoană pe care voia să se răzbune

Agresorul ar fi vrut să se răzbune pe un tânăr care l-ar fi lovit în faţa în timp ce petreceau la zilele oraşului. Ameţit de băutură a găsit alţi doi băieţi cu care s-a luat la ceartă. A scos apoi un cuţit şi l-a înjunghiat direct în inimă pe tânărul de 18 ani. Băiatul de 16 ani a ajuns la spital cu răni superficiale.

Sfâşiaţi de durere, părinţii şi rudele cer să se facă dreptate şi zic că le este frică chiar şi pentru viaţa lor.

Rudele dau vina şi pe autorităţi pentru că nu au asigurat festivalul cu suficienţi jandarmi şi nimeni nu a intervenit pentru apărarea băiatului.

Criminalul a fost reţinut pentru 24 de ore şi s-a întocmit referat de arestare pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru omor.

Citeşte şi Scene de groază la Zilele Oraşului Negreşti Oaş. Un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat în inimă