Tânărul de 19 ani mort în accidentul din Gorj era fotbalist. Mesaj tulburător lăsat de tânăr în urmă cu o lună

Marian Calotă şi-a pierdut viaţa duminică, 21 mai, într-un accident petrecut pe raza comunei gorjene Hurezani. El a intrat cu maşina într-un stâlp, iar impactul a fost atât de violent încât medicii nu au mai putut face nimic ca să-l salveze.

22 mai 2017, 15:24
Tânărul de 19 ani mort în accidentul din Gorj era fotbalist. Mesaj tulburător lăsat de tânăr în urmă cu o lună

Marian Calotă avea 19 ani şi era fotbalist la Ştiinţa Hurezani. „Totul se termină cu bine într-un sfârșit. Dacă nu e bine, atunci nu e sfârșitul”, scria Marian, în urmă cu o lună, pe Facebook.

Acesta mai are doi frați. Familia și rudele sunt devastate. „Ieri ai fost cu noi la fotbal, ai râs, si azi nu mai esti printre noi. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Marian, ai fost un baiat deosebit”, spune unul dintre colegii de echipă de la Știința Hurezani.

Nimănui nu-i vine să creadă cum a fost posibilă această dramă, care i-a nimicit, pur si simplu, familia. „Copil frumos, ai devenit un inger, dar ai lasat in urma prieteni, familie si simple cunostinte cu durerea pierderii tele! De ce a trebuit sa pleci atat de devreme, de ce nu ai asteptat sa ti implinesti toate visele? Ne-ai lasat pe toti cu o durere de nedescris in inimi! Dumnezeu sa te ierte chip de inger!”, este doar unul dintre multele mesaje lăsate pe facebookul lui Marian.

Înmormântarea lui Marian Calotă va avea loc, joi, la ora 12.