Tânărul din Botoşani căutat de familie, găsit mort într-o pădure din Anglia

După aproape trei săptămâni de când a dispărut fără urmă în Anglia, un botosănean de 26 de ani a fost găsit mort.

31 mart. 2016, 06:07
Tânărul din Botoşani căutat de familie, găsit mort într-o pădure din Anglia

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit într-o pădure la maginea orașului Tamworth, după mai multe investigații efectuate de poliția britanică.

Din păcate, ceea ce era până acum un vis urât a devenit realitate„, a scris pe Facebook sora lui Constantin Macsim.

Potrivit monitorulbt.ro, primele indicii conduc spre ipoteza unui sucid, însă autoritățile britanice au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele decesului și împrejurările în care a avut loc tragedia.

După aflarea cumplitei vești, pe pagina de Facebook a tânărului au început să curgă zeci de mesaje de condoleanțe: „Refuz sa cred stirea ca ai plecat intr-o lume paralela si sper, nu stiu cum, sa ma ierti ca legatura noastra in ultima vreme s-a prafuit…dar totusi mi-ai fost un prieten de suflet, maybe the best„, „Pe curand maestre.. Ramane sa facem proiectul nostru muzical dincolo„, „In ziua in care am cantat piesa asta ne pregateam pentru concertul din Blu’zz. M-ai rugat sa mai stau o ora cu tine. Si am ramas. Unde este ora cu care imi esti tu dator? Coco! Inca imi esti dator cu o ora…„, sunt doar câteva dintre mesajele sfâșietoare postate de prietenii lui Constantin.

Constantin Macsim, „Coco” cum îi spuneau amicii, lucra în Tamworth, din comitatul Staffordshire, iar ultima oară a fost văzut pe 8 martie, când de altfel a vorbit la telefon și cu sora lui din țară. Ulterior, el a părăsit apartamentul în care locuia cu un alt botoșănean, iar din acel moment a devenit de negăsit, telefonul său mobil fiind închis.

Rudele lui Constantin au lansat un apel către toți cei care pot ajuta cu informații, iar în urma căutărilor inițiate autoritățile britanice i-au găsit trupul neînsuflețit.

Citeşte şi Un pescar a fost găsit mort într-un râu din Bârlad