Tânărul din Timişoara care a jefuit o farmacistă a sunat la 112, mandat de 30 de zile

Tânărul din Timișoara care a jefuit o farmacistă a fost prins după mai multe zile de căutări. Potrivit presei locale, chiar bărbatul a sunat la 112 şi i-a chemat pe poliţişti să-l ia de acasă. Farmacista a fost agresată după ce a refuzat să-i dea un medicament pentru care nu avea rețetă, iar atacatorul a furat mai multe cutii și bani și a fugit.

25 mai 2020, 06:05
Tânărul din Timişoara care a jefuit o farmacistă a sunat la 112, mandat de 30 de zile

UPDATE: Bărbatul care a ameninţat o farmacistă din Timişoara, săptămâna trecută, pentru a-i da un medicament cu efecte halucinogene, care se eliberează doar pe bază de reţetă, a primit, luni seara, mandat de arestare pentru 30 de zile, pentru tâlhărie, potrivit Poliţiei Timiş.

Tânărul are 31 de ani și locuiește în Timișoara. În noaptea de duminică spre luni, a sunat la 112 și le-ar fi spus operatorilor că el este cel care a furat bani şi medicamente de la farmacie. Le-a spus unde locuiește și i-a chemat pe polițiști să îl ia de acasă.

Bărbatul a fost luat de polițiști de lângă blocul în care locuiește.

„În urma investigațiilor efectuate, azi-noapte, în jurul orelor 03.15 a fost identificat un bărbat în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei. În prezent acesta se află la audieri la sediul Poliției Municipiului Timișoara”, au transmis luni dimineață reprezentanții IPJ Timiș, potrivit tion.ro. 

Tânărul de 31 de ani a recunoscut totul în fața polițiștilor. Acesta le-a povestit oamenilor legii că a mers inițial să cumpere un medicament ce conține amfetamină, Regenon, iar în momentul în care farmacista i-a spus că are nevoie de rețetă a devenit agresiv. A bruscat-o și a furat aproximativ 2000 de lei și 10 cutii cu Regenon.

Tânărul riscă acum închisoarea pentru infracțiunea de tâlhărie.

Citeşte şi O farmacistă a fost tâlhărită de un bărbat care i-a cerut un medicament fără a avea reţetă