Tânărul dispărut în localitatea Dagata, în urmă cu o săptămână, a fost găsit mort

Tânărul dispărut în localitatea Dagata, în urmă cu o săptămână, în timp ce se plecase în ajutorul unui şofer rămas blocat în nămeţi, a fost găsit mort. Potrivit oamenilor legii, cadavrul tânărului de 25 de ani a fost descoperit în apropierea satului Baluseşti, cu ajutorul unui câine de căutare adus din Sibiu.

14 ian. 2013, 09:55
Tânărul dispărut în localitatea Dagata, în urmă cu o săptămână, a fost găsit mort

Căutările lui Lucian Alexandrescu, tânărul dispărut în localitatea Dagata, în urmă cu o săptămână, în timp ce se plecase în ajutorul unui şofer rămas blocat în nămeţi, s-au desfăşurat în aceste zile cu ajutorul a sute de persoane.

Potrivit bzi.ro, localnici, militari, jandarmi, politişti, politişti de frontieră şi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţa au străbătut nămeţii de zăpadă în căutarea tânărului, iar astăzi dimineaţa au dat peste trupul acestuia.

Un tânăr de 25 de ani din localitatea Dagâţa, judeţul Iaşi, a fost dat dispărut luni seară în jurul orei 22.30, după ce, împreună cu alte două persoane, a mers să ajute un şofer rămas înzăpezit în localitate, tânărul fiind căutat de pompieri şi poliţişti.