Tania Budi a descoperit scopul vieții. Radiază de fericire la 54 de ani: „Mă iubesc bărbații!” (FOTO)

Tania Budi, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, radiază de fericire la vârsta de 54 de ani. Frumoasa blondină a mărturisit într-un interviu că se simte ca la „a doua tinerețe".

23 mai 2022, 19:02

Fostul manechin a dezvăluit că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viață.

„Mă simt ca o adolescentă. Mă iubesc bărbații, n-am o problemă cu asta, ci ei au o problemă cu asta. Eu sunt OK și cred că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții mele”, a declarat Tania Budi, pentru Antena Stars.

Celebrul manechin susține că a descoperit scopul vieții.

„(…) în care te descoperi pe tine din ce în ce mai mult și îți dai seama că viața e o joacă și că trebuie să fim relaxați și veseli, astea sunt cele mai importante lucruri. În momentul în care realizezi profund că veselia și relaxarea sunt elementele principale ale unei vieți frumoase, din acel moment nu mai contează ce se întâmplă în jurul tău”, a mai punctat fosta iubită a lui Cătălin Botezatu.

Tania Budi a recunoscut că de-a lungul timpului, aspectul fizic i-a adus o mulțime de avantaje, în special succes în dragoste.

„Eu am noroc și femeile frumoase au noroc în dragoste, dar femeile frumoase sunt puțin mai nebune, sunt mai răsfățate”, a transmis manechinul perioadei „Zina Dumitrescu”, pentru sursa citată.

 

Prima dragoste a Taniei Budi

 

Într-un interviu oferit în urmă cu mai mulți ani, pentru Click, Tania Budi a dezvăluit care a fost prima ei dragoste.

„Eram în clasa a IX-a, iar el a XII-a. După ce a terminat liceul, a intrat în Armată și am păstrat legătura prin scrisori. Îmi cumpăram plicuri și hârtie colorate. Am fost împreună cam un an. La un moment dat, și-a luat permisie și a venit să mă vadă. Făcea armată la parașutiști și, la cum era îmbrăcat, nu l-am recunoscut.

Când l-am văzut la ușă am crezut că e sectoristul. M-a mai căutat. Într-un an, când a auzit că voi prezenta ‘Cerbul de Aur’, a venit până la Brașov, ca să mă vadă. Acum e plecat din țară, s-a însurat, n-am mai vorbit de doi ani”, a povestit Tania.