Tania Budi încă întoarce toate privirile pe plajă. FOTO

Anii nu-şi pun amprenta pe Tania Budi. Atmosfera din club, prietenii cu care se distrează până în zori şi muzica ce sună tare în boxe o menţin mereu tânără pe frumoasa blondă.

20 iun. 2015, 08:42

Este celebră, blondă, fromoasă, iar silueta ei ar putea concura oricând cu cea a tinerelor de 20 de ani. Deşi nu se mai află la prima tinereţe, de ceva timp, frumoasa vedetă, în vârstă de 47 de ani, ar putea da clasă oricui.

TANIA BUDI, pictorial TOPLESS la 45 de ani. Are sau nu silicoane? GALERIE FOTO

Tania Budi a făcut senzaţie cu picioarele sale subţiri, ferme, tonifiate şi lipsite de orice fel de celulită sau vergeturi. scrie spynews.ro. De altfel, frumoasa blondă nu are nicio reţinere în a purta costume de baie şi chiar preferă aceleaşi ţinute purtate de femeile cu două decade mai tinere ca ea. Recent, vedeta s-a fotografiat la plajă, iar trupul ei ca tras prin inel atrage atenţia oricărui bărbat.

Tania Budi este o vedetă de televiziune din România, dar care s-a retras de pe „sticlă” în favoarea afacerilor. În prezent, ea locuieşte la Constanţa, oraşul ei natal şi se ocupă de clubul de noapte pe care îl deţine.