Tania Popa, mărturisiri emoționante despre dramele vieții! “A fost prima mea comoție cerebrală”

Cu toate că mereu este cu zâmbetul pe buze, actrița Tania Popa ascunde multă durere. Aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre dramele de care a avut parte în trecut.

22 mart. 2022, 11:34
Tania Popa, mărturisiri emoționante despre dramele vieții! “A fost prima mea comoție cerebrală”

În cadrul emisiunii “La Măruță”, Tania Popa a făcut dezvăluiri uluitoare. Actrița a vorbit deschis despre dramele de care a avut parte în trecut. Aceasta a dezvăluit că a suferit două accidente, iar din cauza stresului s-a îmbolnăvit de psoriazis.

Tania Popa, mărturisiri emoționante despre dramele vieții!

CITEȘTE ȘI: Anca Pandrea a trecut prin momente cumplite. Actriţa a ajuns de urgenţă la spital, iar acum are mâna imobilizată: „Am crezut că o pierd! E tăciune!”„Ai mei cred că nici nu știau în ce clasă sunt. Eu am fost un copil foarte independent, nu aveam nevoie de nimic și orice ar fi decis ei, nu conta. În urma unui accident de când eram foarte mică, medicii le-au interzis să mă enerveze în orice fel. La 9 luni, nașul meu, care avea 2 metri, m-a scăpat. A fost prima mea comoție cerebrală. Mama spunea că s-a auzit ca o vază care s-a spart pe ciment. Și la 3 ani am căzut într-o pădure, pe un cuib de viespi. M-au ciupit și am stat în comă 3 luni. Nu exista milimetru pe corpul meu fără rană”

, a dezvăluit Tania Popa, în emisiunea „La Măruță”.

Și-a pierdut tatăl la vârsta de 25 de ani!

CITEȘTE ȘI: La 64 de ani face senzație pe covorul roșu! Actrița din “Dădaca” nu s-a schimbat deloc!

În plus, actrița a dezvăluit amănunte șocante despre modul tragic în care și-a pierdut tatăl. Părintele actriței s-a stins din viață după ce a băut din greșeală antigel.

„Tatăl meu atlet, sportiv, cu un corp de invidiat s-a otrăvit din greșeală. Era daltonist și a băut o gură de antigel și s-a culcat. Asta a fost greșeala. El când s-a trezit era prea târziu. A amețit și s-a stins. Eu eram la Tulcea, eram căsătorită. M-am prelins pe perete, am început să urlu. Mi-aș fi dorit să mă vadă actriță. El a fost în culmea fericirii când am trimis acasă revista cu premiul de debut de la Cenaclul Flacăra”, a mai povestit actrița, la Pro TV.