Tanti Miţa Tractorista, bătrâna din Lunguleţu care la 76 de ani a uimit o ţară întreagă VIDEO

Dumitra Andrei, cunoscută în comuna dâmbovițeană Lungulețu drept tanti Mița, nu se dă bătută nici la 74 de ani. Bătrâna muncește cât e ziua de lungă, cărând cu tractorul cartofii și varza agricultorlor din comuna cunoscută pentru producția bogată de legume.

06 nov. 2019, 12:13

Dumitra Andrei, cunoscută în comuna dâmbovițeană Lungulețu drept tanti Mița, îşi conduce singură toate utilajele din gospodărie la 76 de ani. Tanti Mița a fost filmată în timp ce conducea un tractor uriaș cu remorcă, plin ochi cu varză, mai ceva ca un bărbat. Bătrâna muncește cât e ziua de lungă, cărând cu tractorul cartofii și varza agricultorilor din comuna cunoscută pentru producția bogată de legume.

Oamenii din localitate spun că bătrâna transportă cartofi şi varză cu tractorul de când se ştie. Ba mai mult, este prima femeie din Lunguleţu care a obţinut permisul de conducere.

Aplecată de spate, dar cu pasul iute și mereu cu zâmbetul pe buze, Dumitra Andrei este cunoscută în Lungulețu, o comună aflată la 40 km distanță de București, drept una dintre cele mai înstărite persoane: are un super-conac, mașini și utilaje moderne, potrivit mditv.ro. Și e și normal să fie așa, având în vedere că bătrâna de 74 de ani a muncit din greu o viață întreagă. Și nici acum nu se lasă!