Tanti Sofica a îmbrăcat rochia albă de mireasă la 76 de ani. Miluță, ginerelul cu 30 de ani mai tânăr, este în culmea fericirii

Tanti Sofica în vârstă de 76 de ani și iubitul ei, Miluță, cu 30 de ani mai tânăr, au șocat pe toată lumea când au decis să se căsătorească. Femeia a respectat tradiția și a îmbrăcat rochia albă de mireasă pentru fericitul eveniment.

22 nov. 2021, 21:53

Tanti Sofica, o femeie de 78 de ani, a devenit „mireasa anului” după ce s-a decis să se căsătorească cu un bărbat de 48 ani, pe nume Mirel.

Femeia a respectat tradiția întocmai, așa că în cadrul ceremoniei unde cei doi și-au unit destinele, tanti Sofica a îmbrăcat rochia albă de mireasă, spre mulțumirea fericitului mire.

Tanti Sofica nu este la prima căsătorie, astfel că ea a mai avut un soț, care din păcate a murit, iar femeia a rămas singură. Cu toate acestea destinul a fost blând, iar în viața ei a apărut un bărbat cu 30 de ani mai tânăr, față de care a simțit o conexiune specială, iar sentimentul a fost unul reciproc.

Cei doi au dezvoltat sentimente puternice unul față de celălalt, astfel că în ciuda gurilor rele, au decis să se căsătorească.

“A venit băiatul la mine, a lucrat la mine și cu una cu două a zis că vrea să fie cu mine. Eu am spus că sunt oleacă mai în vârstă și a zis că nu contează anii și ne-am luat”, a povestit tanti Sofica pentru Acces Direct.

Tanti Sofica are un fiu mai mare decât soțul său, totuși ei au lăast la o parte toate prejudecățile și au decis să aibă o viață fericită împreună.

„Am mai venit la treabă și tot spunea că vrea să fie cu mine și am zis dacă tot vii și vrei să fii cu mine atunci stai cu mine”, a mărturisit femeia.

Sofica a declarat că a îmbrăcat rochia de mireasă înainte de nuntă pentru că voia Miluță să o vadă. Bărbatul a mărturisit emoționat că atunci când o vede pe soția lui în rochie albă simte iubire.

Nuntă cu bucluc la Iaşi! Tanti Sofica, de 76 de ani, s-a căsătorit cu burlacul satului, cu 30 de ani mai tânăr. Iniţial nimeni nu voia să le fie naşi

Diferenţa de vârstă nu a stat în calea dragostei, astfel că o femeie de 76 de ani şi un bărbat de 48 de ani, care ar fi putut să-i fie copil, au decis să se căsătorească.

Tanti Sofica şi-a găsit sufletul pereche, un bărbat cu aproape 30 de ani mai tânăr, căruia îi spune Miluţă. În ciuda vorbelor rele din partea apropiaţilor, cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu.

Îndrăgostiţii au mărturisit că cea mai mare provocare a fost să-şi găsească naşi. Nu mulţi s-au înghesuit să le fie părinţi spirituali fiindcă nu credeau în relaţia lor.

Sofica Onică a spus că s-au cunoscut mai bine după ce soţul ei a murit. Miluţă a început să-i facă curte, iar femeia i-a dat, în cele din urmă, o şansă.

„Noi suntem împreună de când a murit soţul meu… Cam după jumătate de an, cam aşa. Ei, la început toată lumea vorbea despre noi, nu era om să nu ştie. După nu a mai fost cine ştie ce tam-tam… ne-au lăsat în pace. Preotul tot mi-a spus că ar trebui să mă cunun, că trăim în păcat. Am vrut să mergem, dar nu am găsit naşi. Nimeni nu voia să ne cunune. Până la urmă, fratele lui a acceptat şi duminică ne-am cununat”, a spus Sofica Onică pentru bzi.

Sofica a mărturisit că, deşi a fost una dintre cele mai frumoase zile din viaţa ei, şi-ar fi dorit să-i fie alături şi cei cinci copii ai săi. Le-a trimis ulterior poze în rochia de mireasă şi au felicitat-o.

Miluţă a spus că el e la prima căsătorie şi chiar şi-a dorit să fie mire. „Mie mi-e cam rușine. Ce să zic acum? Am făcut-o, am făcut-o. Ne-am cunoscut și am rămas împreună. Eu am venit recent în țară, am fost la muncă în străinătate. Ea mă aștepta mereu… Acum ne-am cununat. Eu am vrut să fiu mire, că nu am fost niciodată, și s-a îmbrăcat și ea în rochie de mireasă. După cununie am mers la nași, am stat la masă, cu serveală, cu muzică… a fost frumos”, a spus Miluță.

Ce planuri de viitor au

„Acum ce planuri să avem? Trebuie să ne facem lemne pentru iarnă și trebuie să tăiem porcul. E bun, mare, la vreo 190 de kilograme. În rest, să fim sănătoși”, a spus Miluță.