TARA GALILOR-BELGIA 3-1 în sferturile de finală de la EURO 2016

TARA GALILOR-BELGIA 3-1. Ţara Galilor s-a calificat, vineri, în semifinalele de la Euro 2016, după ce a trecut cu 3-1 (1-1) de Belgia, una dintre favoritele la câştigarea trofeului. Ţara galilor va juca în prima semifinală de la Euro 2016 cu Portugalia.

01 iul. 2016, 20:49
TARA GALILOR-BELGIA 3-1 în sferturile de finală de la EURO 2016

TARA GALILOR-BELGIA 3-1. Belgienii au început în forță partida și în minutul 7 au avut o triplă ocazie. Pe rând Carrasco, Meunier și Hazard au ratat. Trupa lui Marc Wilmots a continuat să atace și eforturile ofensive au dat roade în minutul 13. Nainggolan a prins un șut de senzație din prima de la 30 de metri fără nicio șansă pentru portarul Hennessey.

GERMANIA ITALIA 0-0 LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT

TARA GALILOR-BELGIA 3-1. După o jumătate de oră de joc, căpitanul Williams a reluat cu capul o minge venită din corner. Țara Galilor a dat lovitura după pauză. În minutul 55, Robson-Kanu s-a întors superb pe lângă doi fundași și a marcat din centrul careului. Belgienii au încercat să revină pe tabelă, dar Fellaini a ratat în două rânduri restabilirea egalității.

TARA GALILOR-BELGIA 3-1. În ciuda atacurilor tot mai dese ale belgienilor, cei care au marcat au fost tot cei din Țara Galilor. Când mai erau 4 minute din meci, Vokes, abia intrat pe teren, a reluat superb cu capul din careu și a stabilit scorul final.

TARA GALILOR-BELGIA 3-1. Țara Galilor a reușit și o performanță fantastică. E a doua țară după Suedia în 1992 care reușește la debut să ajungă până în semifinalele Campionatului European.

TARA GALILOR – BELGIA 3-1

A. Williams 31, Robson-Kanu 65, Vokes 86 / Nainggolan 13

Ţara Galilor: Hennessey – Gunter, Davies, A. Williams, Chester, N. Taylor – Allen, Ledley (A. King 78), Ramsey – Bale, Robson-Kanu (Vokes 80).

Belgia: Courtois – Meunier, Alderweireld, Denayer, J. Lukaku (Mertens 75) – Witsel, Nainggolan – Carrasco (Fellaini 46), De Bruyne, Hazard – R. Lukaku (Batshuayi 83).