ŢARA GROAZEI: Cercetătoare americană, VIOLATĂ DE 9 bărbaţi. Soţul, dezbrăcat şi legat de un copac

O cercetătoare din SUA a fost violată în Papua Noua Guinee de nouă bărbați înarmați care i-au tăiat părul și l-au dezbrăcat pe soţul ei şi l-au legat de un copac.

21 apr. 2013, 14:54
ŢARA GROAZEI: Cercetătoare americană, VIOLATĂ DE 9 bărbaţi. Soţul, dezbrăcat şi legat de un copac

Femeia, în vârstă de 32 de ani, care cerceta păsări exotice într-o pădure din Karkar, mergea pe jos pe o cărare cu soțul ei și un ghid, vineri, când a fost asaltată de mai mulţi bărbaţi înarmați cu cuțite și puști.

Soțul ei și ghidul au fost dezbrăcaţi și legaţi de copaci. Hainele femeii au fost rupte, mâinile i-au fost legate și părul ei blond a fost tăiat cu cuțite. Ea a fost apoi violată de fiecare bărbat timp 20 de minute.

Calvarul ei s-a încheiat doar atunci când cineva din pădure i-a speriat pe bărbaţi şi aceştia au fugit.

Femeia a ales să vorbească despre oribilul atac – condamnat de către prim-ministrul ţării, Peter O’Neil, ca fiind un „act de lașitate a unor animale” – pentru a sublinia violența asupra femeilor din Papua Noua Guinee, potrivit DailyMail.

Femeia nu a vrut să fie identificată.

Brutalul viol în grup a venit la mai puţin de o săptămână după ce un bărbat australian care trăia în zonele muntoase centrale din Papua Noua Guinee a fost împușcat mortal și prietena lui filipineză a fost violată, după ce un grup de bărbaţi au pătruns în casa lor.