Ţara în care OAMENII dau bani pentru a intra în ÎNCHISOARE: Vezi cât costă să stai la „MITITICA” FOTO

Cu toate că închisoarea ar fi ultimul loc în care oamenii ar vrea să meargă pentru a găsi linişte, în Coreea de Sud există sute de oameni care ar plăti bani buni pentru a fi încarceraţi. Astfel, un bărbat a decis să profite de acest lucru, mai ales că o închisoare normală nu a vrut să îl încarcereze fără să comită vreo infracţiune.

21 mai 2014, 18:31

Kwon Yong-seok, un bărbat de 47 de ani, fost avocat, s-a decis să deschidă o închisoare privată pentru oamenii care vor să scape de stress şi să aibă câteva zile de linişte, lipsiţi de tehnologie şi confort, potrivit Oditty.

Citeşte şi Ce presupune fiecare regim de detenţie. Vezi ce au voie să facă deţinuţii în regim deschis

Astfel, el a investit 20 de milioane de dolari pentru a oferi doritorilor locul perfect să fie încarceraţi.

Nu puteam să mă mai opresc din muncă. Simţeam că nu mai sunt eu şi nu îmi mai putea controla viaţa. Atunci m-am decis să petrec o perioadă de timp după gratii, dar autorităţile nu au vrut să mă primească„, povesteşte bărbatul, explicând că acela a fost momentul în care s-a decis să inventeze o închisoare privată.

Citeşte şi REVOLTĂ într-o închisoare din Brazilia. Peste 120 de persoane, luate OSTATICE

Astfel, pentru suma de 146 de dolari, oamenii pot sta două zile departe de lumea de afară, neavând voie să citească sau să folosească telefonul mobil. Mai mult, fiecare are o cameră foarte mică, cu toaletă, chiuvetă şi o masă, primind mâncarea printr-o gaură din uşă. Mai mult, oamenii participă la cursuri de meditaţie şi şedinţe de grup.