Taragotul lui Dumitru Fărcaş a fost găsit

Dumitru Fărcaş şi-a recuperat instrumentul muzical extrem de preţios care dispăruse sâmbătă seara din faţa Ateneului Român.

01 iun. 2014, 22:06
Taragotul lui Dumitru Fărcaş a fost găsit

Interpretul Dumitru Fărcaş a rămas fără taragot, după ce acesta i-a fost furat, sâmbătă, dintr-un microbuz parcat în faţa Ateneului Român din Bucureşti, astfel că artistul nu a mai putut cânta la spectacolul aniversar al lui Gheorghe Zamfir.

Dumitru Fărcaş şi alţi artişti sosiseră la Ateneu pentru a participa la spectacolul aniversar „Zamfir – 50 de ani pe scenă”. Hoţii au acţionat după ce aceştia au coborât din microbuz. Cel mai probabil, ei ar fi găsit o uşă a microbuzului deschisă.

Dumitru Fărcaş, JEFUIT înainte de CONCERT. Hoţii i-au furat TARAGOTUL

Duminică, un bărbat care spune că se întorcea de la jogging a descoperit instrumentul pe o bancă de pe Bulevardul Basarabia din Capitală şi l-a predat anchetatorilor. Aceştia au luat amprente şi au fotografiat instrumentul, apoi au trimis câteva fotografii familiei Fărcaş, pentru recunoaştere, iar acum cunoscutul instrumentist va veni la Bucureşti pentru a identifica instrumentul şi a-l ridica de la poliţie.