"Ţărână uşoară ca plumbul". Patru persoane au primit ameninţări în stil mafiot pe o coroană mortuară

Publicat: Luni, 12 Noiembrie 2018 11:22 // Actualizat: Luni, 12 Noiembrie 2018 11:22 // Sursa: romaniatv.net

Mesaj de amenințare în stil mafiot într-o comuna din Mureş. Patru oameni s-au trezit cu numele pe o coroană mortuară, însoțită de mesajul ”țărână ușoară ca plumbul”. Cei vizaţi sunt un învățător, o educatoare, un pompier și o angajată a arhivelor statului.

Coroana mortuară, însoțită de un mesaj și o lumânare, a fost pusă în parcul central din localitatea Sânger.

Pe panglica mortuară era trecut mesajul ”țărână ușoară ca plumbul” – și pe un carton erau scrise numele unor persoane notabile în sat. Polițiștii încercă acum să afle cine a pus coroana de flori și deocamdată au deschis dosar penal pentru amenințare.

Numele trecute pe așa-zisa listă neagră sunt cunoscute de toată lumea din comună: un învățător, o educatoare, un pompier și o angajată a arhivelor statului, care face naveta în Târgu Mureș.

Oamenii care au văzut mesajul morbid au anunțat serviciul de urgență. Cei vizați susțin că nu este prima oară că sunt amenințați și au depus deja o plângere la Parchet.

Polițiștii au început cercetările, pentru infracțiunea de amenințare. Vor să afle exact cine îi dușmănește pe cei vizați de mesajele respective și de ce au făcut public mesajul, în acest mod șocant.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
amenintari mures coroana mortura mesaj de ameninţare mesaj mafiot Sânger Mureş
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7576
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H