Ţăranul cu Maserati, propuneri indecente pentru Anca, nevasta lui Leo de la Strehaia VIDEO

"Ţăranul cu Maserati" şi-a luat lingou de aur de Anul Nou. El a publicat pe canalul său de YouTube un clip în care se arată supărat pe Leo de la Strehaia, acuzându-l pe acesta că îl plagiază, şi în care i-a făcut o propunere Ancăi de la Strehaia.    

03 ian. 2017, 09:07
Ţăranul cu Maserati, propuneri indecente pentru Anca, nevasta lui Leo de la Strehaia VIDEO

„Sunt foarte supărat că sunt plagiat de Leo de la Strehaia. Dar ca să mă revanşez, iată că mi-am luat un lingou de aur de 24 de carate. Şi cu el vreau s-o îmbrac pe Anca de la Strehaia din cap până-n picioare. Că femeia asta merită”, a anunţat „Ţăranul cu Maserati”, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi O nouă aroganţă a lui Leo de la Strehaia: Filmuleţul a aprins spiritele pe internet!

El i-a făcut o propunere Ancăi de la Strehaia: „Anca, eu cred că tu ar trebui să îţi începi viaţa de la capăt şi să te laşi curtată de un bărbat adevărat, aşa ca mine. Vino la mine, să te îmbrac din cap până-n picioare numai în aur. Şi o să te fac să te simţi femeie! Sincer să fiu nu m-aş uita nici în vis la Dana Criminala sau la Renata. M-aş speria de ele. Eu cred că seamănă prea mult cu nişte păpuşi gonflabile… găurite. Dar asta e doar părerea mea”, a spus „Ţăranul cu Maserati”.

Citeşte şi BOMBĂ. O vedetă de la noi este însărcinată. Nu vrea copilul şi încearcă să avorteze chiar în postul Crăciunului FOTO

„Tăranul cu Maserati”, Petre Crăete, e un român stabilit la Londra devenit celebru după filmuleţele postate pe internet cu teancuri de bani şi „cugetări” filosofice despre arta datului cu pumnul.