Târguri caritabile pentru o fetiţă bolnavă de leucemie

Două târguri caritabile dedicate unei fetiţe, Tessa, care este bolnavă de leucemie acută limfoblastică vor avea loc vineri în Bucureşti în Grădina Verona şi în Mall Promenada.

12 dec. 2014, 09:35
Târguri caritabile pentru o fetiţă bolnavă de leucemie

Vineri, în intervalul 16,00 – 20,00, în Grădina Verona va avea loc târgul caritabil ‘Kind fur Kind – Copil pentru Copil’.

„Acest eveniment caritabil este dedicat unei fetiţe, Tessa, care nu a împlinit încă 6 ani, bolnavă de leucemie acută limfoblastică de aproape 3 ani. Acum este la Viena, împreună cu părinţii, fiind internată la Spitalul ‘Sf. Ana’, unde pe 29 decembrie este programată pentru transplantul de celule stem”, precizează Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti într-un comunicat remis presei.

Târgul „Kind fur Kind – Copil pentru Copil” reprezintă o iniţiativă a elevilor şi părinţilor de la Grădiniţa „Pisicile Aristocrate”, Şcoala Gimnazială „Elena Văcărescu” (secţia germană matern) şi Grădiniţa Kinderakademie, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Ambasada Elveţiei la Bucureşti, Banca Naţională a României.

De asemenea, elevii şi părinţii din Şcoala Metropolitană Arc şi Grădiniţa Prichindel vor organiza tot vineri târgul „Crăciun de poveste pentru Tessa” la Mall Promenada, etajul I.