Târguri de 1 şi 8 Martie. Află de unde poţi cumpăra cele mai originale CADOURI

RomaniaTV.net îţi prezintă cele mai importante Târguri de Mărţişor din Capitală unde poţi găsi cele mai diverse cadouri pe care să le oferi cu ocazia zilelor de 1 şi 8 Martie persoanelor dragi.

27 feb. 2014, 08:35
Târguri de 1 şi 8 Martie. Află de unde poţi cumpăra cele mai originale CADOURI

„Festivalul Primăverii” de la Galeria Dalles

„Festivalul Primaverii” de la Galeria Dalles este organizat în perioada 25 februarie – 8 martie. Intrarea este liberă în fiecare zi de la ora 10.00 până la ora 20.00.

La târg veți găsi mărtișoare sculptate în lemn de tei, cireș sau prun, mărtișoare din porțelan și ceramică sau păpuși din lemn în straie naționale.

De asemenea, vor fi puse la vânzare bentițe atent manufacturate, adevărate coronițe cu flori de primăvară, accesorii hand made cu influențe etno reinventate din țesături populare, bucăți de postav, transformate în coliere și brâie vesel colorate.

„Târgul mărţişorului” de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român

Peste 500 de participanţi vor prezenta o gamă variată de mărţişoare. Publicul interesat poate participa la târg în perioada 27 februarie – 2 martie 2014, între orele 10.00 – 18.00.

Ca de obicei, la târg vor fi şi produse dulci de turtă dulce, kürtős kalács, mere şi prăjituri de casă, suc natural de mere, miere şi dulceţuri.

De asemenea, în perioada târgului se vor organiza şi ateliere de creativitate. Astfel, pe 28 februarie, în intervalul orar 11.00 – 12.00, se desfăşorară Atelierul de făcut şnururi de mărţişor, cu Ruxandra Grigorescu, la Atelierul de creativitate pentru copii, iar în data de 1 martie, între orele 11.00 – 12.00, are loc Atelierul de făcut şnururi de mărţişor, cu Genoveva Sauciuc, la Atelierul de creativitate pentru copii şi adulţi.

Biletele de intrare la târg pot fi achiziţionate la preţurile de 4 lei (preţ întreg), respectiv 2 lei (preţ redus pentru elevi, studenţi şi pensionari).

CITEŞTE ŞI Se apropie 8 Martie. Iată idei de cadouri pentru ZIUA FEMEII în funcţie de zodie

Târguri de Mărţişor în mall-uri

Cea de-a VI-a ediţie a Târgului Mărţişorului, „Dezbracă-te de Iarnă”, va aduce în perioada 25 februarie – 9 martie la Bucureşti Mall şi în 26 februarie – 9 martie la Plaza România un târg de mărţişoare şi cadouri conexe.

Vizitatorii vor putea admira şi cumpăra mărţişoare tradiţionale sau mărţişoare suprarealiste confecţionate din lut, textile, hârtie, lână, piele, sticlă. Evenimentul reuneşte cea mai variată şi rafinată selecţie de cadouri, de la aranjamente florale, cosmetice, bijuterii, dulciuri, artizanat, muzică, articole şi accesorii hand-made, până la cărţi, gravuri şi multe alte surprize din aceeaşi diversitate tematică.

Dintre produsele expuse nu vor lipsi mărţişoarele din flori naturale, cu parfum de primăvară, realizate de pricepuţi designeri florali ori cadouri cu mesaje adresate celor dragi.

La fel ca la ediţiile precedente, vor fi produse de confiserie, ciocolaterie şi multe alte delicatese în forme inedite.

Târguri în sectoarele Capitalei

În Sectorul 4 se vând mărtișoare și cadouri în perioada 20 februarie – 8 martie în locurile special amenajate în sos. Berceni (stație metrou Piață Sudului ); stația de metrou Timpuri Noi; Calea Șerban Vodă (stația metrou Eroii Revoluției), stația de metrou Apărătorii Patriei, Piață Sudului, Piață Progresul și Piață Apărătorii Patriei.

De asemenea, se vor vinde mărtișoare în Sectorul 6 în perioada 12 februarie – 8 martie 2014, în zonele adiacente Piețelor Drumul Taberei, Veteranilor, Gorjului, Crângași, Orizont, Chilia Veche, Valea Ialomiței, Apusului, Giulești și pe bd. Constructorilor.