Tăriceanu: Am discutat cu PSD introducerea impozitului special

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat că a discutat cu premierul Victor Ponta despre introducerea unui impozit special pentru sectorul de hoteluri şi restaurante, argumentând că acest lucru îi va ajuta şi pe întreprinzători, iar administraţia fiscală va putea urmări mai uşor modul în care se plătesc impozitele.

19 oct. 2015, 12:29
Tăriceanu: Am discutat cu PSD introducerea impozitului special

Am discutat şi cu colegii din PSD despre introducerea de impozit (…) special pentru hoteluri şi restaurante. În special pentru sectorul hoteluri, restaurante unde e nevoie de o gestiune simplificată şi de o posibilitate mărită a Fiscului ca să urmărească modul de încasare a impozitelor. Plecăm de la o premisă de business foarte sănătoasă. Acest lucru va ajuta în primul rând întreprinzătorii, dar şi administraţia fiscală va avea o manieră mult mai uşoară de verificat„, a spus Tăriceanu, în cadrul unei conferinţe de presă comune cu premierul Victor Ponta şi cu copreşedintele ALDE Daniel Constantin, potrivit evz.ro.

Ponta a menţionat că proiectului de lege pe această temă Guvernul îi va acorda aviz pozitiv.

CITEŞTE ŞI: Victor Ponta, după o întâlnire cu liderii ALDE : Măsurile amânate din CODUL FISCAL vor fi aplicate mai devreme