Tăriceanu despre Victor Ponta: România are un premier de talie, cu o prestaţie remarcabilă

Publicat: Vineri, 28 Februarie 2014 14:45 // Actualizat: Vineri, 28 Februarie 2014 14:45 // Sursa: romaniatv.net

Fostul preşedintel al PNL, Călin Popescu-Tăriceanu, a apreciat, într-un interviu pentru "Adevărul", că prestaţia lui Victor Ponta ca premier a fost peste aşteptări, Ponta asumându-şi deplin responsabilitatea funcţiei, fără a fi un aghiotant al preşedintelui.

Foto: ebihoreanul.ro

"Îl cunosc pe Ponta de pe vremea în care era preşedinte TSD. L-am reţinut de atunci, fără să pot spune că l-am urmărit. De când a ajuns preşedinte PSD, am văzut clar cum a început să se poziţioneze, cum a crescut. A avut o evoluţie absolut remarcabilă. A avut ca prim-ministru o prestaţie la care mulţi nu se aşteptau, marcată de siguranţă, de uşurinţa cu care poate aborda o gamă largă de probleme", a declarat Tăriceanu.

Acesta s-a declarat mulţumit şi pentru faptul că Ponta nu s-a mărginit să acţioneze ca un aghiotant al şefului statului. "Ca premier, eşti confruntat zi de zi cu probleme variate: de la politică externă, la probleme de mediu. Nu-i un lucru uşor. Este plăcut să văd că avem un premier care a performat bine, cu o agendă nu foarte simplă, într-o perioadă de criză când nu poţi să scoţi din joben soluţii miraculoase. De altfel, sondajele certifică acest lucru. România are în sfârşit un premier de talie, care înţelege să-şi joace rolul de premier, nu de aghiotant al preşedintelui", a mai spus Tăriceanu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H