Tăriceanu fuge de o candidatură la Primăria Capitalei, exact pe modelul lui Traian Băsescu

Şeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se fereşte de o candidatură la Primăria Capitalei, exact pe modelul lui Traian Băsescu! Deşi după audierea la DNA, Tăriceanu spunea că nu-şi schimbă planurile politice, acum a decis să nu intre în cursa electorală, în ciuda cererilor colegilor săi.

25 apr. 2016, 07:23
Tăriceanu fuge de o candidatură la Primăria Capitalei, exact pe modelul lui Traian Băsescu

Călin Popescu Tăriceanu va anunţa, luni, candidatul pentru funcţia de primar din partea ALDE. Este vorba despre senatorul Daniel Barbu, în contextul în care şeful ALDE Călin Popescu Tăriceanu a cochetat vreme îndelungată cu ideea de a intra chiar el în această bătălie electorală. Planurile însă i-au fost încurcate de faptul că a fost audiat de procurorii DNA şi după această audiere, chiar dacă oficial spunea că nu isi va schimba in niciun caz planurile politice si ca ar ramane o optiune candidatura sa la Primaria Capitalei in ideea in care aceasta functie este un fel de mic prim-ministru, iata insa ca si-a schimbat hotararea si a decis sa nu intre în aceasta cursa electorala ci sa il arunce in batalie pe Daniel Barbu.

Aceasta decizie va fi anuntata, luni, dar nu va bucura insa toti membrii ALDE pentru ca multi dintre ei ii cereau lui Tariceanu sa candideze fiind o figura marcanta a politicii romanesti in acest moment sau daca nu sa nu puna niciun candidat ALDE la Primaria Capitalei si sa sustina candidatul PSD.