Tăriceanu izbucneşte: "Ăştia de la USR sunt urmaşii securiştilor de pe vremea lui Ceauşescu

Publicat: Sâmbătă, 23 Martie 2019 15:06 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Martie 2019 17:48 // Sursa: romaniatv.net

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Bacău, că liderii USR sunt ”urmașii securiștilor de pe vremea lui Ceaușescu, reîncarnați” și despre Dacian Cioloș că vrea ”să facă politică cu niște neterminați care nu au o carte de vizită profesională”, potrivit stiripesurse.ro.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Bacău, că liderii USR sunt ”urmașii securiștilor de pe vremea lui Ceaușescu, reîncarnați” și despre Dacian Cioloș că vrea ”să facă politică cu niște neterminați care nu au o carte de vizită profesională”, citează stiripesurse.

"Pentru că mie Uniunea Salvați România nu-mi spune decât un singur lucru - că ăștia sunt urmașii securiștilor de pe vremea lui Ceaușescu, reîncarnați. Sunt trași din spate de diferite sfori de cei care au făcut parte înainte de vechile structuri de securitate și evident că nu pot să am încredere și cred că mulți români își dau seama de acest lucru”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

El a vorbit și despre ”traznăile politice pe care le debitează” cei din jurul lui Dacian Cioloș.

”Membrii mai vechi sau mai noi ai formațiunii, începând cu dna Prună, ministru al Justiției, care spunea că drepturile și libertățile ale românilor sunt un moft, cu fătuca aia care a fost o perioadă ministru al Finanțelor, care spunea că românii trebuie să muncească pe doi lei, cu fătuca asta care mai de curând, acum o săptămână, vorbea despre proprietate, spunând că nu avem nevoie de proprietate. Văd că ăștia nu scapă o săptămână să nu vină cu câte-o prostie de asta imensă și lumea se mire. Dar eu vă spun ceva - nu are lumea de ce să se mire. Dacă vrei să faci politică cu niște neterminați care nu au o carte de vizită profesională, care nu au pic de experiență politică, nu au sensibilitatea factorului de responsabilitate socială, în momentul în care intri în politică o să vedem în continuare același gen de poziționări și de declarații, care-i descalifică”, a adăugat liderul ALDE, potrivit stripesurse.ro.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Călin Popescu Tăriceanu dacian ciolos securişi urmaşi ai securiştilor USR
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 mar 08:52
Răspunde | Votează email 1 email
Gica
Pe aproape... Si asta. Sunt cei care il termina pe "Soros" ! Nici cu PLUS nu le da 5%... Le da cu minus.
23 mar 16:13
Răspunde | Votează email -1 email
oamenicasobolani
Vrea rottweileru să zică,
"o carte de vizită profesională" ca a lui, de coada își ridică?

Sau, dacă nu latră ca și el de nu se-aude-nu se vede
Vrea cuiva să-i spele creierul că ĂȘTIA ar face-o CHIAR mai iute decât el ce-așa de bine "le prevede"?

Ca să vezi ce-ți zbârnâie mintea și când ți-atârnă ouăle în sac
De prin peisaj te clatini mai ceva ca un gânsac!
1
EUR
4.8408
RON
10 Jul
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H