Tăriceanu, mesaj dur pentru Dăncilă: „Nerozia de care a dat dovadă s-a întors împotriva ei”

"Poate să ne mulţumească doamna Dăncilă pentru că nerozia de care a dat dovadă s-a întors împotriva ei şi visul de a rămâne prim-ministru în continuare s-a dus pe apa sâmbetei", spune fostul partener de coaliţiei, liderul ALDE, Tăriceanu.

12 oct. 2019, 14:11
Tăriceanu, mesaj dur pentru Dăncilă: „Nerozia de care a dat dovadă s-a întors împotriva ei”

„Această încercare a eşuat. Nu numai că a eşuat, dar în final s-a întors împotriva iniţiatorilor încercării de destructurare ALDE, pentru că Dăncilă cu mintea ei şi cu ajutorul consilierilor a procedat în aşa manieră încât a reuşit să ne ostilizeze la maxim, în condiţiile în care, când ne-am spus la revedere pe 26 august, am convenit să rămână între noi o relaţie civilizată. (…) Rezultatul a fost o ostilizare totală şi o ambiţionare a tuturor colegilor noştri parlamentari de a vedea cu orice chip căzut Guvernul Dăncilă şi am reuşit. Poate să ne mulţumească doamna Dăncilă pentru că nerozia de care a dat dovadă s-a întors împotriva ei şi visul de a rămâne prim ministru în continuare s-a dus pe apa sâmbetei”, a afirmat liderul ALDE, în discursul ţinut la Sibiu, la conferinţa femeilor membre ALDE, conform News.ro.
 
Acei membri ALDE care au ales să rămână alături de PSD după ce democrat-liberalii s-au retras de la guvernare „nu s-au ales decât cu buza umflată, nu au ajuns nici miniştri, în schimb au ajuns să se compromită politic”.  Tăriceanu a mai spus că nu îi este „ruşine absolut deloc că am fost la guvernare cu PSD-ul”.