Tăriceanu, propus şef de campanie pentru Crin Antonescu

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a fost propus şef de campanie pentru Crin Antonescu, informează România TV.  

02 sept. 2013, 07:28
Tăriceanu, propus şef de campanie pentru Crin Antonescu

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a primit o ofertă uimitoare în şedinţa conducerii PNL de zilele trecute care a avut loc la malul mării. În această şedinţă, Călin Popescu Tăriceanu a fost foarte critic la adresa conducerii PNL. A vorbit din nou despre faptul că PNL nu se implică în promovarea unor proiecte economice, a unor proiecte care ar fi specifice PNL, ci se concentrează mai mult pe promovarea proiectului de prezidenţiabil al lui Crin Antonescu.

În acest context, un lider de la filiala Prahova, Mircea Roşca, a venit cu ideea ca Tăriceanu să devină şeful de campanie al lui Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Călin Popescu Tăriceanu a spus că va analiza şi va vedea în ce măsură se poate implica în acest proiect, dar că până atunci ar fi bine ca PNL să preia aceste proiecte liberale, proiecte economice, informează România TV.

Crin Antonescu nu a fost prea încântat de această propunere pentru că, potrivit unor surse de partid, acesta şi-a anulat participarea la o întâlnire cu liderii de partid dintr-un restaurant de pe malul mării doar pentru că acolo sosise şi Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte şi Antonescu: Nu împărtăşesc opinia lui Tăriceanu despre PNL şi candidatura la Preşedinţie