Tăriceanu REFUZĂ să discute cu liderii PNL despre moţiunea de cenzură

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, luni, că refuză o discuție cu liderii PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga pe marginea moțiunii de cenzură. Luni, PNL ar urma să depună moţiune de cenzură împotriva Cabinetului Ponta.

21 sept. 2015, 10:58
Tăriceanu REFUZĂ să discute cu liderii PNL despre moţiunea de cenzură

Dacă doamna Gorghiu sau domnul Blaga mă vor invita la discuții pe acest subiect voi refuza o astfel de discuție din start. Nu am ce să fac cu o astfel de discuție. În calitate de președinte al ALDE consider că am o obligație de solidaritate cu partenerii de coaliție și o astfel de discuție mi se pare total neavenită. Cum să discuți cu Opoziția, să trădez?„, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu la Senat, informează Agerpres.

Acesta a adăugat că, în opinia sa, actuala Opoziție urmărește să obțină puterea „cu orice preț”, folosindu-se de situația din Justiție a premierului Victor Ponta.

Cred că este vorba despre interesul politic al PNL, care este de fapt PNL coafat, de a ajunge cu orice preț să pună mâna pe putere. Nu au discurs, decât acesta și caută orice prilej să încerce răsturnarea Guvernului, (…) nu prin mijloacele democratice, ci eventual folosind alte arme și sprijinindu-se pe acțiunea care este, în acest moment, în Justiție. Altfel, sigur că o moțiune de cenzură este arma pe care Opoziția democratică o folosește în orice țară, este dreptul lor să depună o moțiune de cenzură, dar am impresia că ei contează pe acest sprijin neașteptat pe care îl primesc datorită trimiterii în judecată a domnului Ponta„, a mai spus Tăriceanu.

CITEŞTE ŞI: Tăriceanu, după trimiterea în judecată a lui Victor Ponta: Probabil vom intra într-o CRIZĂ POLITICĂ


loading...