Tăriceanu şi-a luat purtător de cuvânt: Observ că agenda se aglomerează pe zi ce trece

Publicat: Luni, 22 Iunie 2015 14:09 // Actualizat: Luni, 22 Iunie 2015 14:09 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu a anunţat, luni, că fostul jurnalist Andrei Alexandru este noul său purtăror de cuvânt. Andrei Alexandru a fost purtător de cuvânt şi al lui Nicolae Văcăroiu, în perioada în care acesta a fost şeful Senatului.

Decizia a fost motivată de "încărcarea din ce în ce mai mare pe care o are funcţia actuală".

"Începând de astăzi, domnul Andrei Alexandru va fi purtătorul de cuvânt al preşedintelui Senatului, având în vedere experienţa jurnalistică pe care o are, dar şi încărcarea din ce în ce mai mare pe care o am în funcţia actuală", a declarat preşedintele Senatului.

Întrebat dacă este un moment "special" această decizie, Călin Popescu-Tăriceanu a spus că este vorba doar despre aglomerarea programului."Observ că agenda se aglomerează pe zi ce trece şi simt nevoia să fac acest lucru. E, cred, un lucru firesc, orice instituţie are şi un purtător de cuvânt", a explicat Tăriceanu decizia.

Andrei Alexandru a mai ocupat funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Senatului, în perioada în care Nicolae Văcăroiu a fost şeful Camerei superioare. De altfel, el a fost şi purtătorul de cuvânt al lui Văcăroiu, când acesta a fost preşedinte interimar al României.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 iun 14:26
Votează email 0 email
...luni, că fostul jurnalist Andrei Alexandru este noul său purtăror de cuvânt. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
22 iun 14:21
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for...
1
EUR
4.7798
RON
20 Jan
noapte -4 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H