Tariful imens cerut de Moș Crăciun anul acesta! Crăciunițele câștigă 50 de euro pe oră

În seara de 24 decembrie, toți copiii îl așteaptă pe Moș Crăciun, iar părinții se străduiesc să îl aducă pe acesta în casele lor.

20 dec. 2022, 10:11
Tariful imens cerut de Moș Crăciun anul acesta! Crăciunițele câștigă 50 de euro pe oră
Câți bani cere Moș Crăciun anul acesta

Părinților nu le mai este la fel de greu să găsească pe cineva care să îmbrace costumul roșu în Ajun. Piața este plină acum de sosiile lui Moș Crăciun, iar pentru cei care doresc, o pot alege pe soția acestuia. Tot mai multe oferte au apărut pe platformele de anunțuri și pe rețelele sociale. Moșul poate fi închiriat și prin intermediul aplicațiilor care fac cumpărături în locul tău și ți le aduc acasă.

Citește și: CADOURI CRĂCIUN 2022. Moș Crăciun afectat de inflație. Angajații români alocă în 2022 un buget cu 40% mai mic decât anul trecut

Cât costă un Moș Crăciun

Moș Crăciun nu vine niciodată gratis. El trebuie plătit pentru serviciile sale, mai ales acum când prețurile la utilități și alimente au crescut considerabil. Pe un astfel de site, Moșul cere între 400 și 760 de lei pentru 30 de minute sau o oră.

Cel mai scump dintre aceștia este „Moshu’ George Robu”, interpretat de un actor profesionist. Tariful său este de 760 de lei/oră, cu un discount de 20% aplicat.

Citește și: Prețuri colosale la preparatele tradiționale pentru masa de Crăciun. Cât au ajuns să coste carnea de porc, șoriciul, cârnații și slănina

Ofertă la Crăciunițe

Majoritatea moșilor costă 400 de lei/30 de min. O firmă de curierat are în oferta sa opt astfel de personaje: Moșii Constantin, Emi, Eugen, Jean, John, Mircea, Mitică și Victor. Există și sosii ale lui Moș Crăciun cu tarife ceva mai mici, între 230 și 200 de lei.

Cele mai ieftine sunt Crăciunițele. Aceeași companie are în oferta sa patru personaje de acest fel, închirierea fiecăreia costând 260 lei/oră, cu un discount de 20%. Puteți alege între: Casi, Nicoleta, Paula sau Petra.