TAROM a lansat un nou serviciu de check in

TAROM oferă un nou serviciu, check-in la kiosk, valabil pentru zborurile interne şi internaţionale operate cu plecare din Aeroportul Internaţional Henri Coandă prin care pasagerii pot să îşi efectueze singuri formalităţile de înregistrare pe zbor.

21 feb. 2012, 12:13
TAROM a lansat un nou serviciu de check in

Această aplicaţie va fi prima de acest tip dezvoltată în limba română şi va fi disponibilă şi în alte 14 limbi de circulaţie internaţională. Pasagerii vor avea posibilitatea să îşi aleagă singuri locuri în avion, pe baza biletului electronic, a cărţii de identitate sau a paşaportului. În premieră, identificarea şi înregistrarea se va putea efectua în baza cărţii de identitate româneşti.

După ce au finalizat formalităţile de check-in la kiosk, pasagerii au posibilitatea de a tipări cartea de îmbarcare şi, dacă nu au bagaj pentru cală, pot merge direct la poarta de îmbarcare. Pasagerii care au bagaj pentru cală vor trebui doar să se prezinte la ghişeele TAROM”Baggage Drop-Off” din aeroport, pentru a preda bagajul de cală.

„Fiind într-un continuu proces de îmbunătăţire a serviciilor, dorim ca prin aplicaţia check-in la kiosk să oferim pasagerilor TAROM un plus de confort. Considerăm că această facilitate va simplifica operaţiunile de îmbarcare la aeroport pentru pasagerii TAROM care se vor bucura de singurul serviciu de acest tip în limba română şi alte 14 limbi printre care amintim engleză, franceză, spaniolă, italiană, olandeză, rusă” a declarat Viorel Vlădoiu, Director Operaţiuni Sol TAROM.