TAROM anunţă ce se întâmplă cu zborurile programate până pe 31 august

TAROM a anunţat, luni, că toate călătoriile planificate înainte de 31 august pot fi reprogramate gratuit.

18 mai 2020, 14:05
TAROM anunţă ce se întâmplă cu zborurile programate până pe 31 august

„Pentru că siguranţa pasagerilor noştri este esenţială respectăm cu stricteţe toate recomandările autorităţilor sanitare, respectiv reglementările în vigoare şi am luat toate măsurile necesare pentru prevenirea şi diminuarea riscului extinderii epidemiei de Covid-19. În plus, pentru a oferi o mai mare flexibilitate pasagerilor noştri, compania TAROM oferă în mod gratuit posibilitatea de a reprograma călătoriile astfel: pentru date ulterioare, cu păstrarea destinaţiei de călătorie, la alegere pe oricare dintre cursele operate Tarom de pe destinaţia iniţială; către orice altă destinaţie operată Tarom, fără a încasa o taxă de penalizare”, se arată în anunțul publicat pe site-ul companiei.

Pasagerii au posibilitatea de a alege noua dată sau destinaţie, oricând în 12 luni de la data de emitere a biletului.

„Vă invităm să vă planificaţi cu încredere noile itinerarii, deoarece, indiferent de restricţiile tarifului achiziţionat, aveţi posibilitatea să schimbaţi rezervarea pentru date ulterioare, doar cu încasarea diferenţelor de tarif/taxe de aeroport, dacă cel iniţial nu este disponibil sau aplicabil pe noile date de călătorie”, mai anunţă reprezentaţii companiei. 

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că se prelungeşte măsura suspendării zborurilor efectuate de operatorii economici din aviaţie spre Austria, Belgia, Confederaţia Elveţiană, Franţa, Germania, Iran, Italia, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Regatul Ţărilor de Jos, Spania, Statele Unite ale Americii, Turcia şi Iran, şi din aceste ţări către România pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 15.05.2020.

Citeşte şi Coronavirus: Compania aeriană Ryanair a introdus noi măsuri de siguranţă. Pasagerii vor trebui să solicite accesul la toaletă